НАСКО ТРЕЙД, ПП

Контакти

Юридична адреса
01033, м. Київ, вул. Володимирська, 91
Фактична адреса
03037, м. Київ, просп. Лобановського, 28а
Поштова адреса
03150, м. Київ, а/с 262 Наско
Телефони
E-mail
 ,
Керівник, директор
Мужилко Дмитро Валентинович — директор
Бухгалтер
Іванова Тетяна Вікторівна

Інформація про компанію

Агрофірма ”Наско” - одна з найбільш великих приватних компаній, яка займається насінництвом овочевих культур. Почавши свою активну діяльність з 1995 року, ”Наско” об’єднала в собі потужну, дружну команду високопрофесійних фахівців і поставила перед собою конкретну задачу: надати допомогу як початківцям, так і професійним городникам і фермерам. Дати їм можливість придбати насіння перспективних сортів і гібридів різних овочевих культур, щоб вони могли отримати максимальний урожай високоякісної конкурентноспроможної продукції і відповідно максимальний прибуток.

Як сучасна іноваційна компанія, НАСКО поставляє на ринок України широкий спектр високоякісного насіння овочевих культур. Оригінальна продукція НАСКО має широку мережу офіційних дилерів у всіх регіонах України, чітко налагоджену систему логістики, контролю якості продажів. Вся наша діяльність спрямована на виробництво конкурентної продукції, яка повністю задовольняє потреби наших клієнтів. Щоб зберегти нашу передову позицію на ринку, ми багато приділяємо уваги дослідженню та розвитку.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Наско (Украина)
Nasko
Стандарти якостіПроизводство семян

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Nasko seeds company, Наско Україна, насіння оптом від виробника Наско Україна, виробництво насіння Україна Наско, насіння Наско Київ, продаж насіння Наско Україна, насіння від виробника Наско Україна
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22964661
Рік заснування
1995
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації19.04.1995
Дата оновлення20.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАСКО ТРЕЙД, ПП» присвоєно код 22964661.

Керівником підприємства «НАСКО ТРЕЙД, ПП» є Мужилко Дмитро Валентинович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАСКО ТРЕЙД, ПП» — м. Київ, вул. Володимирська, 91.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАСКО ТРЕЙД, ПП» офіційний сайт: https://www.nasko.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАСКО ТРЕЙД, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах