АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
86060, Донецька обл., м. Авдіївка
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Парада Вікторія Юріївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23349521
Дата реєстрації20.09.1995
Дата оновлення15.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ» присвоєно код 23349521.

Керівником підприємства «АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ» є Парада Вікторія Юріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ» — Донецька обл., м. Авдіївка.
Відгуки про компанію «АВДІЇВСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІБЕРАЛЬНОЇ ПАРТІЇ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах