ВІ-ВА-ЛТД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49101, м. Дніпро, вул. Троїцька, 9, прим. 20
Фактична адреса
83049, м. Донецьк, вул. Ізотова, 132
Поштова адреса
83049, м. Донецьк, вул. Ізотова, 132
Телефони
Керівник, директор
Литвин Володимир Іванович — директор

Продукція, послуги

Устаткування для харчової і фармацевтичної промисловості / Устаткування для молочної, переробляючої промисловості / Дозатори / Візки і столи технологічні / Камери топільні / Змішувачі / Конвеєри і транспортери / Устаткування для бджолярів / Декоративні вироби

Інформація про компанію

ТОВ ”Фірма ВІ-ВА-ЛТД ” з 1995 року займається проектуванням та виготовленням нестандартного обладнання для виробництв, які мають особливі санітарно-гігієнічні вимоги: харчової, кондитерської, переробної та фармацевтичної промисловості.



Виробляємо:

ємності з нержавіючої сталі
конвеєри і транспортери
дозатори
змішувачі
Топильна камери
насоси, крани, люки
візки і столи технологічні
обладнання для бджолярів
обладнання для шкіри і хутра
обладнання для м'ясної промисловості
декоративні вироби
 

ТОВ ”Фірма ВІ-ВА-ЛТД ” володіє новітніми технологіями і розробками в сфері автоматизації управління виробничими процесами, фланжіровочного обладнання, гідроабразивного різання, електроерозійного обрудования, зварювальних технологій та інших.

Ми здійснюємо повний цикл виробництва вироби - від креслень до втілення в металі! Потужна виробнича база з висококваліфікованим персоналом дозволяє надати Замовнику повний комплекс послуг по грамотному проектуванню, якісному виготовленню, оперативному монтажу і налагодження, а також своєчасного гарантійного обслуговування наших виробів. До складу підприємства входять: конструкторський відділ, механічний цех, 2 складальних цехи, ділянку КВП, відділ АСУТП, відділ метрології та стандартизації, а також відділ маркетингу та збуту.

Накопичений досвід, поряд з передовою технологічної оснащеністю, а також постійно зростаючий попит на наше надійне і зручне в експлуатації обладнання, дозволили фірмі сертифікувати найбільш популярні моделі в системі УкрСЕПРО і почати їх серійне виробництво. Пропонований асортимент наших виробів постійно поповнюється та вдосконалюється.

ТОВ ”Фірма ВІ-ВА-ЛТД ” є традиційним учасником найбільших профільних виставок в Донецьку, Києві, Москві.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23420124
Рік заснування
1995
Кількість працівників110 чол.
Дата реєстрації29.05.1995
Дата оновлення08.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВИ-ВА-ЛТД, ФИРМА, ТОВ» присвоєно код 23420124.

Керівником підприємства «ВИ-ВА-ЛТД, ФИРМА, ТОВ» є Литвин Володимир Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВИ-ВА-ЛТД, ФИРМА, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Троїцька, 9, прим. 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВІ-ВА-ЛТД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах