БОРИСФЕН, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04107, м. Київ, вул. Тропініна, 10, к. 22
Фактична адреса
03680, м. Київ, вул. Грінченка, 2/1
Телефони
Керівник, директор
Рибко Олег Олександрович
Бухгалтер
Царьов Сергій Миколайович

Інформація про компанію

Виробниче підприємство «ТД Борисфен» створено в 1996 році. У перші роки становлення підприємство орієнтувалося на європейський рівень виробництва: закупівля імпортного обладнання, зарубіжні технології, іноземні консультанти.

Вивчення вітчизняного досвіду дозволило з роками відкрити цілий ряд російських, споконвічно російських рецептів приготування рибних делікатесів.

В даний час ТОВ ”ТД БОРИСФЕН” є сучасним, технічно високооснащених виробництвом, здатним виготовити продукцію на будь-який вимогливий смак.

Виробнича потужність підприємства становить 1 т готової продукції за зміну. Відпрацьовані технології виготовлення продукції з будь-яких видів риб в широкому асортименті, в першу чергу, риба слабосолона, нарізана на скибочки без попередньої заморозки на сучасному обладнанні та упакована в будь-якому вигляді за бажанням споживача. Для забезпечення додаткових відтінків смаку риби в технології нерідко застосовуються трави і прянощі.

Поряд з цим на підприємстві налагоджено виробництво пресервів з лососевих риб, оселедця, скумбрії і морепродуктів в різних соусах і зливках.

У цехах ТОВ ”ТД БОРИСФЕН” переробляється велика кількість мороженої риби: нарізаються стейки і філе для швидкого приготування гарячих страв, дрібна риба фасується цілком або тушками в термоусадочні пакети.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23734466
Дата реєстрації28.02.1996
Дата оновлення29.07.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БОРИСФЕН, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» присвоєно код 23734466.

Керівником підприємства «БОРИСФЕН, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» є Рибко Олег Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БОРИСФЕН, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» — м. Київ, вул. Тропініна, 10, к. 22.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БОРИСФЕН, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах