ЕКОТЕХНІКА-М, ДОЧП ФІРМА

Контакти

Юридична адреса
03151, м. Київ, просп. Повітрофлотський, 94а
Фактична адреса
03680, м. Київ, просп. Молодогвардійська, 28а
Поштова адреса
м. Київ, пр. Ак. Палладіна 44 корп. 8
Керівник, директор
Проскура Сергій Михайлович — директор
Бухгалтер
Мусієнко Ольга Сергіївна

Продукція, послуги

Продукція: Прянощі / Спеції / Трави / Приправи / Продукти швидкого приготування / Концентрати / Вироби кондитерські / Цукерки шоколадні, желейні, желатинові, карамель, ірис, драже / Вафлі / Печиво

Інформація про компанію

ЗАТ «Екотехніка» – провідна українська компанія, що спеціалізується на виробництві бакалійних товарів та кондитерських виробів. Продукція компанія представлена торговими марками:

• ЕКО;
• EDEL;
• Ріконд;
• Велика ложка.

Кожен з брендів спеціалізується на окремих видах продукції. Найбільш відомою серед них є ТМ «ЕКО», що випускає спеції, приправи, прянощі, харчові концентрати, сухі сніданки, . Загальна кількість найменувань становить близько 300. Торгова марка відома на вітчизняному ринку харчової промисловості з 1993 року, за цей час здобула не лише прихильність з боку споживачів, але і відзнаки поважних організацій.

ТМ «EDEL» користується попитом серед прихильників натуральних продуктів. Адже приправи та спеції під цією торговою маркою не містять жодних домішок та підсилювачів смаку, лише натуральна сировина.

Під ТМ «Велика ложка» випускаються продукти швидкого приготування. Це товари створені для зайнятих люде, які цінують свій час.

ТМ «Ріконд» відрізняється своїм асортиментом від інших брендів компанії «Екотехніка». ТМ «Ріконд» – це якісні кондитерські вироби з неперевершеними смаковими властивостями.

Вся продукція ЗАТ «Екотехніка» якісна та безпечна.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24363204
Рік заснування
1992
Кількість працівників634 чол.
Дата реєстрації25.04.1996
Дата оновлення17.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКОТЕХНІКА-М, ДОЧП ФІРМА» присвоєно код 24363204.

Керівником підприємства «ЕКОТЕХНІКА-М, ДОЧП ФІРМА» є Проскура Сергій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКОТЕХНІКА-М, ДОЧП ФІРМА» — м. Київ, просп. Повітрофлотський, 94а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕКОТЕХНІКА-М, ДОЧП ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах