БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, ДЧП АТ КИЇВХЛІБ

Контакти

Юридична адреса
01135, м. Київ, вул. Чорновола, 41
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Корінь Олена Василівна — директор
Бухгалтер
Вітко Марія Анатоліївна

Продукція, послуги

Продукція: Хліб, Хліб пшеничний, Батон дорожній, Булочні вироби, Здобні вироби, Баранки, Сушки, Грінки, Східні солодощі, Хлібці з тмином, Дієтичні вироби, Діабетичні вироби
Послуги: Виготовлення на замовлення короваїв та тортів

Інформація про компанію

БКК - українська кондитерська компанія, яка займається виробництвом великої кількості продукції. За добу БКК виробляє близько 20 тон різних кондитерських виробів.

Компанія БКК виробляє продукцію з таких категорій:

• Торти.
• Тістечка.
• Лаваш.

Тортам на кухні БКК відведено особливу увагу. Це твори кондитерського мистецтва, що займають почесне місце на будь-якому святі. Для кожного торта в арсеналі кондитерів БКК є велика палітра індивідуальних рішень: квіти і фігурки ручної роботи, орнаменти зі свіжих фруктів і ягід, вітальні написи в різних стилях.

Лаваші БКК користуються дуже великою популярністю на ринку завдяки тому, що вони випереджають конкурентні рішення з точки зору якості - завдяки щільній текстурі з них можна готувати різні страви, переживаючи про те, що вони будуть розвалюватися під впливом соусів.

Асортимент тістечок які виробляє БКК дуже великий - він включає в себе більше 10 різновидів товарів що володіють різним смаком і дизайном.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24374107
Рік заснування
1930
Кількість працівників120 чол.
Дата реєстрації27.08.1996
Дата оновлення30.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, КИЇВХЛІБ, ДОЧП ПАТ» присвоєно код 24374107.

Керівником підприємства «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, КИЇВХЛІБ, ДОЧП ПАТ» є Корінь Олена Василівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, КИЇВХЛІБ, ДОЧП ПАТ» — м. Київ, вул. Чорновола, 41.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, КИЇВХЛІБ, ДОЧП ПАТ» офіційний сайт: https://kyivbkk.com/ru/
Відгуки про компанію «БУЛОЧНО-КОНДИТЕРСЬКИЙ КОМБІНАТ, ДЧП АТ КИЇВХЛІБ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах