УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
65076, м. Одеса, вул. Терешкової, 52, оф. 2
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Прокопюк Олег Анатолійович — директор
Бухгалтер
Горіна Ольга Петрівна

Продукція, послуги

Продукція: Авіаційна техніка / Авіаційні запчастини та комплектуючі / Лазерні технології та обладнання

Послуги: Обслуговування та ремонт авіаційної техніки / Маркетингові / Консалтингові / Технічна інспекція / Перевезення вантажів

Інформація про компанію

Першим основним напрямком діяльності підприємства є надання послуг на території України й за її межами в області поставок авіаційної техніки, запчастин і комплектуючих, а також з організації обслуговування й ремонту авіаційної техніки. ТОВ ”Укравіазаказ” установило й підтримує ділові зв’язки з вітчизняними й закордонними виробниками авіаційної техніки, запчастин і комплектуючих, з авіаремонтними підприємствами. Наше підприємство проводить від імені й з доручення державних підприємств-спецекспортерів переговори з іноземними замовниками, здійснює маркетингові дослідження світового ринку, надає консалтингові послуги, організовує технічну інспекцію, перевезення вантажів. В межах ТОВ „Укравіазаказ” об’єднанні представники інтелектуальних і виробничих ресурсів України в області лазерних технологій. Метою об’єднання є створення вітчизняної елементної бази лазерної техніки, яка повинна забезпечити можливість розробки і виробництва широкої гами лазерного обладнання з метою гнучкого реагування на зростаючі потреби українського та іноземного ринків.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24742261
Рік заснування
1997
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації11.04.1997
Дата оновлення30.04.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ» присвоєно код 24742261.

Керівником підприємства «УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ» є Прокопюк Олег Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ» — м. Одеса, вул. Терешкової, 52, оф. 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ» офіційний сайт: https://gravirovka-klaviatur.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАВІАЗАКАЗ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах