ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”

Контакти

Юридична адреса
03113, м. Київ, вул. Дружківська, 10, оф. 305 Л
Фактична адреса
03113, м. Київ, вул. Дружківська, 10, оф. 305 л
Поштова адреса
03113, м. Київ, вул. Дружківська, 10, оф. 305 л
E-mail
Керівник, директор
Кравченко Микола Дмитрович — директор
Бухгалтер
Шерстюк Марина Володимирівна

Продукція, послуги

Устаткування маркувальне / Краплеструменеві маркувальники / лазерні маркувальники / крупносимвольні маркувальники / термоструйні датери / автоматичні аплікатори / етикетувальні машини / гравірувальні машини / устаткування для маркування / обладнання для маркування / ударно-точкові маркувальники / скрайбери

Інформація про компанію

ТОВ «Ароніс Кодинг-Системи» - провідний постачальник обладнання, запасних частин і витратних матеріалів для маркування та етикетування продукції для підприємств найрізноманітніших галузей промисловості.

Наша компанія надає установку, технічну підтримку і гарантійне обслуговування маркувальників, етикетувальних систем, аплікаторів і термотрансферних принтерів.

На ринку ми вже 20 років. За цей час нашими клієнтами стали більше тисячі підприємств. Це підприємства харчової, лікеро-горілчаної, переробної, фармацевтичної, хімічної, косметичної, деревообробної, електронної, рекламно-виробничої та інших галузей промисловості.

Фахівці ТОВ «Ароніс Кодинг-Системи», будучи професіоналами в області контактної і безконтактної маркування, завжди грамотно підійдуть до вирішення вашої задачі, виконають всі роботи в своєчасні терміни і забезпечать повний супровід вашого замовлення.

Наявність технічного відділу, який забезпечує висококласну технічну допомогу, швидке реагування на запити та надання вичерпних рішень.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Linx Printing Technologies Ltd. (Великобритания)
Novexx Solutions GmbH (Германия)
Gravotech (ТM Technifor, TM Gravograph) (Франция)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Устаткування маркувальне, краплеструменеві маркувальники, лазерні маркувальники, крупносимвольні маркувальники, термоструйні датери, автоматичні аплікатори, етикетувальні машини, гравірувальні машини
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25287190
Рік заснування
1995
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації09.12.1997
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 16:15
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”» присвоєно код 25287190.

Керівником підприємства «ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”» є Кравченко Микола Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”» — м. Київ, вул. Дружківська, 10, оф. 305 Л.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”» офіційний сайт: https://aronis.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТОВ ”АРОНІС КОДІНГ-СИСТЕМИ” / ”ARONIS CODING-SYSTEMS”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах