ОБЕРІГ, ГОТЕЛЬ

Юридична назваВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”
Фактична адреса
03037, м. Київ, просп. Червонозоряний, 25/16
Юридична адреса
04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 23
Телефони

Продукція, послуги

Готель «Оберіг» входить до списку кращих готелів Києва. У 2010 році готель визнана лідером туристичної індустрії м. Києва в категорії «Кращий малий готель в Києві» .58 комфортабельних номерів готелю у центрі Києва ідеально підходять для ділових і туристичних візитів. Частина номерів готелю призначена для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Ціни на номери готелю від 495 грн. Сніданок «шведський стіл». Безплатний Wi-Fi в номерах готелю і у всьому готелі. Безкоштовна парковка на території готелю.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26379929
Керівник
Прокопенко Адріан Андрійович
Дата реєстрації24.05.2012
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”» присвоєно код 26379929.

Керівником підприємства «ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”» є Прокопенко Адріан Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”» — м. Київ, вул. Вишгородська, 23.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”» офіційний сайт: https://www.oberighotel.kiev.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГОТЕЛЬ ”ОБЕРІГ” ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ”ХОЛДИНГОВА КОМПАНІЯ ”КИЇВМІСЬКБУД”
Фактична адреса
03037, м. Київ, просп. Червонозоряний, 25/16
Юридична адреса
04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 23
Телефони
Відгуки про компанію «ОБЕРІГ, ГОТЕЛЬ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах