МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
32432, Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, с. Маліївці, вул. Спортивна, 35а
Керівник
Мудрицька Міта Францівна
Код ЄДРПОУ26431467
Дата реєстрації07.06.2002
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» присвоєно код 26431467.

Керівником підприємства «МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» є Мудрицька Міта Францівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» — Хмельницька обл., Дунаєвецький р-н, с. Маліївці, вул. Спортивна, 35а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «МАЛІЄВЕЦЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА ДУНАЄВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах