ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Контакти

Юридична адреса
62433, Харківська обл., м. Люботин, вул. Радянська, 151
Керівник
Малік Володимир Геннадійович
Код ЄДРПОУ26450083
Дата реєстрації04.01.2002
Дата оновлення13.04.2023
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» присвоєно код 26450083.

Керівником підприємства «ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» є Малік Володимир Геннадійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» — Харківська обл., м. Люботин, вул. Радянська, 151.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — в состоянии прекращения деятельности.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ЛЮБОТИНСЬКА МІСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах