ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО

Контакти

Юридична адреса
01024, м. Київ, вул. Рибальська, 13
Фактична адреса
01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, 1 – 349
Поштова адреса
02068, м. Київ, А/с 42.
E-mail
 ,
Керівник, директор
Ушаков Віктор Михайлович — президент федерації

Продукція, послуги

Навчально-тренувальні та семінарські заняття з хортингу

Інформація про компанію

Хортинг

         Слово «Хортинг» походить від назви славетним відомого в Світі острова Хортиця, де Була розташована и діяла Запорізька Січ, Яка відіграла прогресивну роль в Історії українського народу.
          Ідея Виникнення хортингу, Як комплексної системи самовдосконалення особістості, заснованої на фізічному, морально-етичний та духовному віхованні, пов’язана з відродженням давніх народних традіцій, Що передавалися з Покоління в Покоління.
          В Період Між походами на Січі проводилися змагання в майстерності та умінні Самозахист, які дозволяли козаків вдосконалюваті Практичні навички.
          Система підготовкі, виховання характеру, вдосконалення майстерності та надбання змагального духу українських козаків лягли в основу хортігу, Як увазі спорту, народження в Україні.
          Основна мета хортингу - популярізація та підвіщення ролі фізічної культури и спорту, патріотічне виховання, Залучення ДІТЕЙ та юнацтва до здорового способу життя, відволікання від шкідливих звичок, виховання особістості в дусі добропорядочності, патріотізму та любові до своєї Батьківщини.

        Хортинг - це вид спорту, заснований на досвіді передових сучасних методик підготовки професійних спортсменів з різних видів бойових мистецтв, що включає в себе комплекс ефективних прийомів самооборони, синтезованих і відібраних в строгу послідовну програму вивчення захисних і атакуючих технічних дій, комплексна система різнобічної підготовки бійця, готового виступати на змаганнях з будь-яким повно контактним правилами єдиноборств. Система включає в свою програму високі технічні, функціональні та вольові аспекти ведення бою. Всі технічні елементи, з яких складається ”Міжнародна спортивна програма хортингу”, відображають реальні комбінації блоків і ударів, дозволених правилами змагань з хортингу. Це дає можливість спортсменам не тільки технічно працювати над їх нюансами, доводити серії атак до досконалості, перевірити надійність захистів, блоків і контратак, а й перевірити навички в реальних ситуаціях поєдинку.

Філії та представництва

Областные, городские, районные федерации хортинга в Украине

Маркетингова інформація

Торгові марки
Хортинг (Украина)
horting (Украина)
Стандарти якостіПолноконтактное спортивное единоборство

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ26477337
Рік заснування
2009
Кількість працівників150 чол.
Дата реєстрації16.01.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО» присвоєно код 26477337.

Керівником підприємства «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО» є Ушаков Віктор Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО» — м. Київ, вул. Рибальська, 13.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО» офіційний сайт: https://horting.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН-КАН ШОГАКУКАЙ КАРАТЕ УКРАЇНИ, ВСЕУКРАЇНСЬКА ГО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах