МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”

Контакти

Юридична адреса
11604, Житомирська обл., м. Малин, вул. Грушевського, 180в
Телефони
Керівник, директор
Дубровська Вікторія Олександрівна
Бухгалтер
Тарасенко Світлана Володимирівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30077334
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації30.10.1998
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”» присвоєно код 30077334.

Керівником підприємства «МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”» є Дубровська Вікторія Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”» — Житомирська обл., м. Малин, вул. Грушевського, 180в.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МАРІЯ, ВКФ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”ВСЕУКРАЇНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СОЮЗ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ УКРАЇНИ”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах