ДАЛЬНОБОЙ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02089, м. Київ, вул. Радистів, 73
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Шумейко Сергій Юрійович — директор

Продукція, послуги

Дальнобій - це українська мережа технічних станцій, яка пропонує послугу обслуговування вантажних шин, а також займається їх продажем.

Інформація про компанію

Дальнобій - це українська мережа технічних станцій, яка пропонує послугу обслуговування вантажних шин, а також займається їх продажем.

Дальнобій пропонує:

• Шини.
• Диски.
• Послуги шинного сервісу.

Понад 280 шин для вантажних автомобілів від відомих світових виробників. Гарантія відсутності виробничих дефектів - 7 років. Пропонуємо оригінальну продукцію в широкому ціновому діапазоні, а також відновлені шини.

Повний комплекс послуг - підбір, монтаж, обслуговування, діагностика, ремонт і утилізація шин. Працюємо в сфері більше 20 років. Ми відкриті для клієнтів по всій Україні.

Підбір вантажних шин і дисків, професійна заміна і гарантійне обслуговування.

Маємо в своєму розпорядженні 17 сервісно-технічних центрів по всій Україні. Співпрацюємо безпосередньо зі світовими виробниками шин та дисків, даємо гарантію на продукцію і послуги. Можлива оперативна доставка по всій Україні. Приймаємо перед і пост оплату. Можливо оформлення розстрочення та відстрочення платежу.

Також ми пропонуємо послугу страховки вантажних шин. Компенсуються втрати через передчасний вихід шини з ладу. Бюджет шинного парку повністю захищений від непередбачених витрат і ризиків. Фактично - це аналог страховки по дуже низьким тарифам.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30472532
Рік заснування
1992
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації09.07.1999
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТІДІСІ, ТОВ» присвоєно код 30472532.

Керівником підприємства «ТІДІСІ, ТОВ» є Шумейко Сергій Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТІДІСІ, ТОВ» — м. Київ, вул. Радистів, 73.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТІДІСІ, ТОВ» офіційний сайт: https://dalnoboy.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДАЛЬНОБОЙ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах