УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

Контакти

Юридична адреса
04210, м. Київ, набережна Оболонська, 7 корп. 2, оф. Е
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Горбатенко Леонід Дем’янович — директор
Бухгалтер
Мороз Людмила Василівна

Продукція, послуги

Послуги: Аудиторські / Консалтингові / Консультаційні / Бухгалтерський облік / Перевірка бухгалтерського та податкового обліку / Податковий облік

Інформація про компанію

Фахівці Компанії мають безпосередній досвід аудиторських перевірок та знання специфіки господарської діяльності, бухгалтерського обліку, оподаткування підприємств електроенергетики, нафтогазового комплексу, промисловості, сільського господарства, житлово-комунального господарства, торгівлі, послуг, установ, що фінансуються за рахунок бюджету, страхових та туристичних компаній, транспортних та фармацевтичних підприємств, кредитних спілок.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30674018
Рік заснування
1999
Кількість працівників33 чол.
Дата реєстрації16.12.1999
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» присвоєно код 30674018.

Керівником підприємства «УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» є Горбатенко Леонід Дем’янович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» — м. Київ, набережна Оболонська, 7 корп. 2, оф. Е.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» офіційний сайт: http://upk-audit.com.ua/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УПК-АУДИТ ЛТД., АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах