МАНДАРИН ПЛАЗА, ТОРГОВО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Юридична назваМАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ
Юридична адреса
01004, м. Київ, вул. Басейна, 6
Телефони

Продукція, послуги

Фото — МАНДАРИН ПЛАЗА, ТОРГОВО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР На першому поверсі ви знайдете: ювелірні вироби, подарунки та сувеніри, косметика, годинники та аксесуари - дрібниці, які підкреслять ваш вишуканий стиль.

Другий поверх порадує справжніх чоловіків широким асортиментом мкостюмівта аксесуарів бізнес приналежності ручної роботи від відомих дизайнерів, що й підкреслювати високий статус власника.

Та на третьому поверсі в зимовий період справжні леді можуть придбати речі зі значними скидками.
Також, жінкам буде цікавий 4 та 5 поверхи, де можна придбати ексклюзивні товари для дому або перетворити звичайного дитини на принца чи принцесу. Дитячі модні бутіки, фотостудії, салони краси, меблі та розкішні товари для затишного будинку можна купити тільки тут

Інформація про компанію

Любите ексклюзив, розкіш і сервіс високого рівня? Тоді вам у Mandarin Plaza - перший найбільший торговий центр України TOP world fashion brands для королівського шопінгу!

Торгово-розважальний центр Mandarin Plaza - це відмінне місце для всієї родини. У нас можна влаштувати вдалий шопінг у елітних бутіків і магазинах, повечеряти у вишуканому ресторані, відвідати салон краси, влаштувати фотосесію, виграти призи на атракціонах для дітей і дорослих.

До речі, в Mandarin Plaza ви можете купити ексклюзивні тури і круїзи, і навіть яхту.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30675610
Керівник
Черніцький Олександр Юрійович — директор
Дата реєстрації27.01.2000
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ» присвоєно код 30675610.

Керівником підприємства «МАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ» є Черніцький Олександр Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ» — м. Київ, вул. Басейна, 6.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ» офіційний сайт: https://mandarinplaza.ua/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваМАНДАРИН ПЛАЗА, ПРАТ
Юридична адреса
01004, м. Київ, вул. Басейна, 6
Телефони
Відгуки про компанію «МАНДАРИН ПЛАЗА, ТОРГОВО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ЦЕНТР». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах