МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01135, м. Київ, вул. Пестеля, 9
Фактична адреса
03035, м. Київ, вул. Пертозаводська, 2
Телефони
Керівник, директор
Косьяненко Володимир Степанович — директор
Бухгалтер
Конєва Анжеліка Анатоліївна

Продукція, послуги

Продукція: УЗД сканери / Ультразвукові діагностичні системи / Електронні термометри / Електронні тонометри / Тест-системи.
Послуги: Сервіс медтехніки.

Інформація про компанію

Компанія «Міжнародний Економічний Комітет» зацікавлена ​​у створенні широкої дилерської мережі. Наші партнери отримують комплект рекламних матеріалів, сервісну підтримку і навчання. Ми вкладаємо значні фінансові кошти в розвиток товарної номенклатури та зацікавлені у всебічному розвитку своїх дилерів і агентів, а також в отриманні ними стабільного прибутку від розвитку програми продажів нової техніки.

      Дилер має суттєві знижки на весь ряд продукції, а також бере участь і згадується у всьому комплексі заходів, спрямованих на розвиток бізнесу і просування продукції. Безумовно, наявність у дилерській компанії широких контактів з регіональними лікарями-спеціалістами, керівниками закладів охорони здоров’я, великий досвід реалізації медичної техніки, наявність сервісної служби є одними з основних критеріїв у прийнятті нами рішення про укладення дилерського угоди і надання особливих умов співпраці. Вже зараз Ви можете надіслати заявку на e-mail: uzi@mek.com.ua і ми розглянемо можливість взаємовигідного співробітництва.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31113509
Рік заснування
1999
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації10.08.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ, ТОВ» присвоєно код 31113509.

Керівником підприємства «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ, ТОВ» є Косьяненко Володимир Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ, ТОВ» — м. Київ, вул. Пестеля, 9.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КОМІТЕТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах