ТЕМПОРА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01030, м. Київ, вул. Хмельницького, 32, к. 4
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Олійник Юлія Володимирівна — директор
Бухгалтер
Науменко Сусанна Георгіївна

Продукція, послуги

Послуги: Видання
Продукція: Книги

Інформація про компанію

Увага до історичної та мемуарної літератури не зникала серед українських чи тачів навіть за далекої тепер уже радянської доби. А в перші роки після проголош ення незалежності ця зацікавленість стала просто масовою. Тоді активно публікувалися матеріали з історії, що охоплювали період у кілька тисяч років – від скіфів Київської Русі до Визвольних змагань та дисидентських рухів 60–80-х років XX ст. давалося, висвітлено всі ”білі” та ”сірі” плями нашої історії. Найбільш ”сміливі” автори навіть стверджували, що саме українці, якщо й не збудували піраміди, то були, пр инаймні, соратниками Енея та Христофора Колумба. Тогочасні видання з історії бу ли різні за професійним рівнем, часто далекі від науки та не переобтяжені фахо вим опрацюванням текстів (значна їх частина взагалі не містила будь-яких історичних коментарів та довідкового апарату), оскільки ”писати про історію” взялися вс і – від журналістів і письменників до чиновників і домогосподарок.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31242716
Рік заснування
1996
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації22.12.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕМПОРА, ТОВ» присвоєно код 31242716.

Керівником підприємства «ТЕМПОРА, ТОВ» є Олійник Юлія Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕМПОРА, ТОВ» — м. Київ, вул. Хмельницького, 32, к. 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕМПОРА, ТОВ» офіційний сайт: https://www.tempora.com.ua/en/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТЕМПОРА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах