ФАСАД, ТОВ

Адреса
02660, м. Київ, вул. Крайня, 1в
Телефони

Продукція, послуги

Будівельні матеріали / Фарби / Лаки / Змащувальні матеріали / Клінкерна цеглина / Фасонна лицьова цеглина / Лицьова цеглина / Рядова керамічна цеглина / Камінь керамічний / Будівельна хімія / Будівельні сухі суміші / Бруківка / Черепиця / Плитка оздоблювальна / Суміші для кладок / Речовини для захисту фасадів / Інструменти і пристосування будівельні / Ліси / Опалубки

Інформація про компанію

Політика компанії спрямована на постійне поліпшення якості обслуговування клієнта, розширення товарного асортименту, впровадження нових технологій. Сертифікована якісна продукція дозволяє задовольнити найвибагливішого покупця на всіх етапах будівництва. Компанія ”Фасад” - лідер з виробництва препаратів для очищення та захисту поверхонь з керамічних, бетонних, гранітних та інших будівельних матеріалів від вапняно-сольових, цементних, біологічних (грибки, цвіль) і техногенних забруднень. Компанія ”Фасад” - виробник спеціальних кольорових сумішей для кладки лицьового і клінкерної цегли - білі, чорні, сірі, коричневі і т.д.

Маркетингова інформація

Торгові марки
ТМ ”Євротон” (Україна)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31283206
Керівник
Лукашов Володимир Ілліч — генеральний директор
Бухгалтер
Варшавець Петро Григорович
Рік заснування
2001
Кількість працівників25 чол.
Дата реєстрації22.01.2001
Дата оновлення07.02.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФАСАД, ТОВ» присвоєно код 31283206.

Керівником підприємства «ФАСАД, ТОВ» є Лукашов Володимир Ілліч, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФАСАД, ТОВ» — м. Київ, вул. Крайня, 1в.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ФАСАД, ТОВ» офіційний сайт: https://fasad.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
02660, м. Київ, вул. Крайня, 1в
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ФАСАД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах