ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП

Контакти

Юридична адреса
79066, м. Львів, вул. Зубрівська, 25а, к. 20
Фактична адреса
79078, м. Львів, вул. Хімічна, 4
E-mail
Керівник, директор
Дідора Юрій Леонідович — директор
Бухгалтер
Шигіна Наталія Володимирівна

Продукція, послуги

Монтаж систем пожежної сигналізації
Монтаж систем пожежогасіння
Монтаж систем блискавкозахисту
Вогнеобробка матеріалів
Монтаж систем охоронної сигналізації
Монтаж систем відеоспостереження
Виконання проектних робіт
Поставка обладнання
Технічна підтримка

Інформація про компанію

Ми пропонуємо виконання робіт з використанням сучасного обладнання та матеріалів провідних виробників, яке пройшло сертифікацію в системі УкрСЕПРО та сертифікаційних центрах ГУ ДПО і ГУ ДСО при МНС України.

ПП «Професійні Системи Безпеки» являється регіональним представником ПП «Резерв-1» та ТОВ «Проект ВО» і надає послуги з продажу, технічної підтримки, гарантійного та післягарантійного обслуговування системи адресної пожежної сигналізації «ОМЕГА».

ПП «Професійні Системи Безпеки» являється регіональним представником ТзОВ «Басіс Україна» і надає послуги з продажу, технічної підтримки систем Honeywell Security Deutschland Novar GmbH , ESSER by Honeywell.

ПП «Професійні Системи Безпеки» являється представником фірми ELCO BIS (Польща) і надає послуги з проектування, поставки та монтажу систем блискавкозахисту.

Діяльність підприємства офіційно підтверджена необхідними ліцензіями і дозволами на право виконання відповідних робіт: Серія АВ № 319623 від 19.04.2007 р. (Проектування, монтаж, технічне обслуговування засобів протипожежного захисту та систем опалення, оцінка протипожежного стану об’єктів) видано Державним департаментом пожежної безпеки МНС України; Серія АВ № 516537 від 26.05.2010 р. (Господарська діяльність, пов’язана із створенням об’єктів архітектури) видано Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області.

Основою стабільності та позитивних відгуків про наше підприємство є великий досвід, професіоналізм та культура колективу.

ПП “ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ” ставить перед собою першочергове завдання – задовольняти вимоги Клієнта та впроваджувати сучасні оптимальні і ефективні рішення в галузі систем безпеки.

Маркетингова інформація

Торгові марки
ОМЕГА (Україна)
ESSER (Німеччина)
ELCO BIS (Польща)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31291275
Кількість працівників16 чол.
Дата реєстрації24.01.2001
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП» присвоєно код 31291275.

Керівником підприємства «ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП» є Дідора Юрій Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП» — м. Львів, вул. Зубрівська, 25а, к. 20.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП» офіційний сайт: http://www.prosb.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПРОФЕСІЙНІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах