АКВАІЗОЛ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
62371, Харківська обл., Харківський р-н, с. Подвірки, вул. Сумський шлях, 47б
E-mail
Керівник, директор
Файнер Дмитро Ісакович — генеральний директор
Бухгалтер
Щербак Вікторія Станіславівна

Продукція, послуги

Продукція: Черепиця бітумна / Руберойд / Руберіт / Пінополістирол екструдований / Поліестер нетканий / Геотекстіль нетканий / Плитка коньково-карнизна / Комплектуючі елементи для крівлі / Мінераловатяні теплоізоляційні вироби / Утеплювач базальтовий

Інформація про компанію

Aquaizol - великий український виробник, який випускає різноманітний асортимент полімерно-бітумних покрівельних матеріалів і гідроізоляції.

Компанія пропонує продукцію з таких категорій:

• Євроруберойд.
• Бітумна черепиця.
• Геотекстиль.

З перших днів діяльності компанія поставила перед собою мету випускати продукцію, яка стане альтернативою дорогим товарам європейських брендів. Для цього почали впроваджуватися передові технології, унікальний досвід великих торгових марок, інноваційні розробки вітчизняних вчених - інженерів, хіміків, будівельників, архітекторів, дизайнерів.

Бітумна черепиця Акваізол являє собою шестишаровий матеріал, виготовлений у вигляді фігурних пластин. Безвідходний і легкий монтаж, обробка простих і складних поверхонь - з ухилами, конусами, перепадами висот, оригінальними архітектурними елементами - все це робить м’яку покрівлю затребуваною в сфері будівництва і зовнішньої обробки.

На сьогоднішній день з ліній заводу сходять кілька колекцій і серій, найбільш відомі - «Мозаїка» та «Квартет». У кожній колекції представлено від шести до чотирнадцяти відтінків.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31466053
Рік заснування
1998
Кількість працівників200 чол.
Дата реєстрації12.07.2001
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АКВАІЗОЛ, ТОВ» присвоєно код 31466053.

Керівником підприємства «АКВАІЗОЛ, ТОВ» є Файнер Дмитро Ісакович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АКВАІЗОЛ, ТОВ» — Харківська обл., Харківський р-н, с. Подвірки, вул. Сумський шлях, 47б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АКВАІЗОЛ, ТОВ» офіційний сайт: https://aquaizol.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АКВАІЗОЛ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах