НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ

Юридична адреса
03186, м. Київ, вул. Мартиросяна, 14
Телефони

Продукція, послуги

Своє завдання НКЦ АсМАП України бачить у розвитку національної якісної системи фахової орієнтації та підвищенні компетентності авто перевізників, що працюють в системі МДП, які зможуть професійно і ефективно здійснювати транспортні послуги в індустрії пасажирських і вантажних автоперевезень у національному та міжнародному сполученні, а також бути конкурентноспроможними та визнаними спеціалістами на міжнародному ринку автоперевезень.

Виконання цього завдання можна досягти через уніфікацію навчальних програм згідно зі стандартами та вимогами Євросоюзу, пошук ефективних рішень на цьому шляху та надання інформаційної підтримки (консультації і постійно діючі курси підвищення кваліфікації, де слухачі мають змогу отримати спеціальні знання щодо ведення бізнесу автоперевезень).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31605214
Керівник
Кокот Сергій Олександрович
Бухгалтер
Леоненко Вікторія Валеріївна
Рік заснування
2001
Кількість працівників16 чол.
Дата реєстрації02.08.2001
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ» присвоєно код 31605214.

Керівником підприємства «НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ» є Кокот Сергій Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ» — м. Київ, вул. Мартиросяна, 14.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ» офіційний сайт: http://www.asmap.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
03186, м. Київ, вул. Мартиросяна, 14
Телефони
Відгуки про компанію «НАВЧАЛЬНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АСОЦІАЦІЇ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах