УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ

Юридична адреса
88000, м. Ужгород, вул. Капітульна, 33
Телефони

Продукція, послуги

Пропонуємо цікаві та пізнавальні екскурсії дорослим та дітям.

Інформація про компанію

Ужгородський замок гордовито здіймається над історичним центром міста. Він розташований на замковій горі та оперезаний ровом. Колись грізна, сьогодні фортеця використовується в якості приміщення краєзнавчого музею, в якому виставленні археологічні експозиції та зібрано повні відомості про географію, тваринний та рослинний світи Закарпатської області. Але найбільшою принадою музею є сама будівля фортеці.

Також, на території є ресторан, де можна смачно перекусити. Наш персонал говорить на таких іноземних мовах, як: англійська, угорська, словацька, російська. Ми заслужено користуємося популярністю в ужгородців, що гарантує наш успіх у туристів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32145463
Керівник
Мощак Маргарита Миколаївна — директор
Дата реєстрації19.09.2002
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ» присвоєно код 32145463.

Керівником підприємства «УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ» є Мощак Маргарита Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ» — м. Ужгород, вул. Капітульна, 33.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ» офіційний сайт: https://uzhgorodcastle.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
88000, м. Ужгород, вул. Капітульна, 33
Телефони
Відгуки про компанію «УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАМОК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах