МЕТАЛЛАЙН, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61037, м. Харків, вул. Плеханівська, 126/1, оф. 305
Керівник, директор
Рогожкін Ярослав Олегович — директор

Продукція, послуги

Дріт нержавіючий / Сітка зварна / Сітка ткана нержавіюча / Сітка ткана низьковуглецева

Інформація про компанію

Компанія «Металлайн» спеціалізується на оптовій торгівлі та дистрибуції товарів промислового призначення. В даний час основними товарними групами є металева сітка, системи огорож, нержавіюча дріт і нержавіючий металопрокат. Номенклатура пропонованої продукції постійно розширюється. Місія компанії «Металлайн» визначається як комплексне Металопостачання і зниження витрат промислових підприємств України, засноване на реалізації оптимальних рішень у сфері маркетингу та логістики.
   Довгострокові відносини з постачальниками, економія на обсязі закуповуваного товару, дозволяє постачати продукцію споживачам за оптимальними цінами. ”Металлайн” є офіційним дистриб’ютором російського підприємства ВАТ ”Сонячногірський завод металевих сіток ЛЕПСЕ” на території України. Це підприємство виробляє понад 700 типорозмірів металевих сіток різного призначення.
Дана сітка характеризується високими якісними показниками, які досягаються завдяки відпрацьованим десятиліттями технологіям виробництва, сучасному обладнанню та ретельному вхідному контролі використовуваного матеріалу. Діюча на заводі-виробнику система управління якістю продукції відповідає вимогам DIN EN ISO серії 9000 і сертифікована TUV Management Service. При достатньому обсязі замовлення можлива поставка сітки з нестандартною шириною полотна. Кратність рулонів сітки виконується відповідно до запиту конкретного підприємства. Це дозволяє споживачам знизити витрати, пов’язані з відходами виробництва, а також значно оптимізувати технологічний процес.

У тих випадках, коли ціна важливіше, ТОВ «Металлайн» може запропонувати сітку гідної якості за невисокою ціною, виготовлену китайськими або українськими виробниками.
     Компанія «Металлайн» пропонує ефективне і сучасне рішення для огородження промислових територій і приватних володінь - системи огорож російського і вітчизняного виробництва. Системи огороджень проводяться з оцинкованої сітки, а також з сітки оцинкованої та покритої порошковим полімером зеленого кольору. Можливі інші колірні рішення.
   ”Металлайн” є дилером деяких азіатських виробників нержавіючих сталей. З 2003 року компанія «Металлайн» поставляє на ринок України нержавіючу дріт. Під замовлення можливе постачання дроту будь-яких діаметрів. В залежності від технічних вимог замовника можливе постачання термічно обробленої (м’якої) або термічно необробленого (жорсткої) дроту. В даний час в Україні знайшли широке застосування наступні марки нержавіючої дроту: AISI321, AISI304 (є повним аналогом марок 12Х18Н10Т, 08Х18Н10, відповідно). Виготовлена

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32336908
Рік заснування
2003
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації29.01.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕТАЛЛАЙН, ТОВ» присвоєно код 32336908.

Керівником підприємства «МЕТАЛЛАЙН, ТОВ» є Рогожкін Ярослав Олегович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕТАЛЛАЙН, ТОВ» — м. Харків, вул. Плеханівська, 126/1, оф. 305.
Відгуки про компанію «МЕТАЛЛАЙН, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах