СОЛАР, ТОВ

Фактична адреса
36014, м. Полтава, . вул. Петра Дорошенка, 57
Юридична адреса
36014, м. Полтава, вул. Дорошенка, 57
Поштова адреса
м. Полтава, . вул. Петра Дорошенка, 57

Продукція, послуги

Виробництво інших виробів з паперу та картону
Стрічка діаграмна

Інформація про компанію

Солар - українська компанія яка займається виробництвом діаграмної стрічки котра використовується в діагностичному обладнанні.

Солар є найбільшим виробником реєстраційних паперових стрічок для медичного обладнання на території нашої країни. До постійних партнерів нашої компанії відносяться найбільші медичні підприємства та лікувальні заклади України.

Кожен потенційний споживач, якого цікавить діаграмна стрічка для медичного обладнання нашого виробництва, може розраховувати на індивідуальний підхід і конкурентні ціни.

Вся наша продукція виготовляється з високоякісної сировини і комплектуючих від європейських і вітчизняних виробників. Крім того, компанією здійснюється централізована підтримка різних населених пунктів, в які на постійній основі здійснюються поставки паперу ЕКГ та інших медичних витратних матеріалів.

Потрібно відзначити, що діаграмна стрічка, яку виробляє підприємство Солар, вільно конкурує за якістю з іноземними аналогами, при цьому вартість нашого продукту помітно нижча за ту, яку пропонують європейські постачальники.

Виробничі площі нашого підприємства розташовані максимально зручно для транспортування діаграмної стрічки габаритним, великовантажним транспортом.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32544823
Керівник
Дяченко Олена Іванівна
Бухгалтер
Безпалько Марина Юріївна
Кількість працівників14 чол.
Дата реєстрації07.07.2003
Дата оновлення08.04.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СОЛАР, ТОВ» присвоєно код 32544823.

Керівником підприємства «СОЛАР, ТОВ» є Дяченко Олена Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СОЛАР, ТОВ» — м. Полтава, вул. Дорошенка, 57.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СОЛАР, ТОВ» офіційний сайт: http://www.solar-ua.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
36014, м. Полтава, . вул. Петра Дорошенка, 57
Юридична адреса
36014, м. Полтава, вул. Дорошенка, 57
Поштова адреса
м. Полтава, . вул. Петра Дорошенка, 57
E-mail
Відгуки про компанію «СОЛАР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах