БАРАБАШОВО, ТЦ

Юридична назваЮ-МАРКЕТ, ТОВ
Фактична адреса
61000, м. Харків
Юридична адреса
61002, м. Харків, вул. Сумська, 70
Телефони

Продукція, послуги

Barabashovo.ua - це інтернет-магазин найбільшого в Східній Європі оптово-роздрібного торгового центру Барабашово.

В ТЦ ”БАРАБАШОВО” ви можете знайти товар таких категорій:
- Електроніка
- Одяг
- Товари для дому
- Товари для дітей
- Обладнання
- Будівництво

На нашому інтернет-порталі покупці вибирають з різноманітного асортименту необхідну продукцію, а компанії розміщують інформацію про надані товари і послуги.

Інформація про компанію

Відомий зараз ринок Барабашово з’явився в 1996 році. З того моменту він зумів перетворитися з невеликого ринку в найбільший торговий центр в Україні і один з найбільших у Східній Європі. Стратегія і концепція розвитку була розроблена провідною харківською компанією АТ «Концерн АВЕК і Ко».

Барабашово постійно розвивається і вдосконалюється, що дозволяє йому крокувати в ногу з часом. На сьогоднішній день ТЦ Барабашово надає свої товари та послуги в інтернет-магазині Barabashovo.ua. Це відмінна можливість для здійснення покупок в інтернеті. Ви можете в комфортній обстановці вибрати і купити цікавить Вас товар і послугу на одному інтернет-ресурсі.

Інтернет-магазин Barabashovo.ua розвивається дуже швидко. Щодня нас відвідують більше тисячі чоловік і це число постійно збільшується. Це дозволяє підприємцям розширити аудиторію потенційних покупців. Основна наша задача полягає в тому, що покупцям ми допомагаємо придбати необхідний товар, а компаніям продати свої товари та послуги. Нашим покупцям забезпечений широкий перелік товарів і послуг, великий вибір компаній по всій Україні, доступні та прийнятні ціни, постійне оновлення товарів, і т.д.

Для компаній та підприємців, Barabashovo.ua є ринком збуту великої кількості товарів і послуг. А також надає зручний і функціональний інтернет-магазин, оригінальний дизайн, зрозумілий і простий кабінет компанії, розміщення товарів/послуг в нашому каталозі, залучення потенційних покупців, консультація та супровід персонального менеджера, комплексне просування Вашого інтернет-магазину в пошукових системах, оптимальну вартість пакетів послуг.

Основною метою Barabashovo.ua є збір попиту і пропозиції на одному інтернет-ресурсі.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

інтернет торгівля, оптові закупівлі, електроніка, інтернет-магазин одягу, товари для будівництва та ремонту, купити взуття онлайн, магазин будівельних товарів, магазин цифрової техніки, магазини техніки, речі оптом, все для будівництва та ремонту, де створити інтернет магазин, дитячий інтернет магазин, джинси купити інтернет магазин, закупівля одягу оптом, інструмент для ремонту, інструменти для будівництва будинку, інтернет магазин брендового взуття, інтернет магазин жіночого одягу, інтернет магазин оптової торгівлі, інтернет магазин зробити самому в україні, інтернет магазин спортивного одягу харків
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32567070
Керівник
Гайденко Едуард Анатолійович
Рік заснування
1996
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації21.08.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «Ю-МАРКЕТ, ТОВ» присвоєно код 32567070.

Керівником підприємства «Ю-МАРКЕТ, ТОВ» є Гайденко Едуард Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «Ю-МАРКЕТ, ТОВ» — м. Харків, вул. Сумська, 70.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «Ю-МАРКЕТ, ТОВ» офіційний сайт: https://barabashovo.ua/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЮ-МАРКЕТ, ТОВ
Фактична адреса
61000, м. Харків
Юридична адреса
61002, м. Харків, вул. Сумська, 70
Телефони
Відгуки про компанію «БАРАБАШОВО, ТЦ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах