ШАХТАР, САНАТОРІЙ

Контакти

Юридична адреса
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Бандери, 44
E-mail
Керівник, директор
Остапчук Юрій Іванович
Бухгалтер
Кравець Оксана Ярославівна

Інформація про компанію

”Санаторій ”ШАХТАР” знаходиться в місті Трускавець, одному з унікальних курортів України, 350-400м над рівнем моря у передгір’ї Східних Карпат.
Залізниця зв”язує його з найбільшими містами України, СНД і країнами Балтії. Між Трускавцем та Львовом через міста Дрогобич та Стрий курсують електропотяги та автобуси.
Санаторій ”ШАХТАР” розташований у мальовничому і тихому куточку Трускавця, недалеко від бювету мінеральних вод і центру міста Трускавець.
У штаті санаторію працюють високо кваліфіковані лікарі і медичні сестри. Санаторій приймає на лікування дорослих із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, з порушенням обміну речовин, з цукровим діабетом, подагрою, нирок, сечовивідних шляхів, простати, сечового міхура.
Санаторій обладнаний двомісними, одномісними номерами зі всіма вигодами, кімнатами ”ЛЮКС” та апартаментами для відпочинку.
Усі підрозділи санаторію розташовані в одному корпусі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32703534
Кількість працівників277 чол.
Дата реєстрації15.10.2003
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ШАХТАР, САНАТОРІЙ, ТОВ» присвоєно код 32703534.

Керівником підприємства «ШАХТАР, САНАТОРІЙ, ТОВ» є Остапчук Юрій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ШАХТАР, САНАТОРІЙ, ТОВ» — Львівська обл., м. Трускавець, вул. Бандери, 44.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ШАХТАР, САНАТОРІЙ, ТОВ» офіційний сайт: https://shahtar.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ШАХТАР, САНАТОРІЙ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах