ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
79040, м. Львів, вул. Городоцька, 282
Керівник, директор
Зінкевич Надія Володимирівна — директор

Продукція, послуги

Продаж автомобілів CHEVROLET, ЗАЗ, DAEWOO, Chery, ЛАДА, ТАТА, I-VAN, JAC.
Продаж ЗАПАСНИХ ЧАСТИН, автосервісні послуги.

Інформація про компанію

ПАТ ”Галичина-Авто” було створено на базі АТ ”Львів-Авто” у лютому 2004 року. Сьогодні ПАТ ”Галичина-Авто” входить до Української Автомобільної Корпорації (УкрАВТО) і являється офіційним представником автомобільних брендів ЗАЗ, Chevrolet,KIA,OPEL,JEEP,DODGE,CHRYSLER,MERCEDES, LADA, Chery, JAC, TATA, I-VAN. На протязі усіх літ свого існування, підприємство динамічно розвивалась і займає лідируючі позиції на автомобільному ринку Львова і Львівської області. Завдяки великому вибору ми можемо задовольнити потреби всіх бажаючих придбати новий автомобіль.
Діяльність компанії ПАТ ”Галичина-Авто” ведеться у багатьох напрямках: гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів, ремонт та продаж запасних частин.
У склад підприємства входить декілька підрозділів: Автоцентр, що розташований за адресою м. Львів, вул. Городоцька, 282, який працює сім днів на тиждень. Там ви зможете отримати кваліфіковану консультацію по будь-яких моделях ЗАЗ, Chevrolet,KIA,OPEL,JEEP,DODGE,CHRYSLER,MERCEDES, LADA, Chery, JAC, TATA, I-VAN.
Співробітники ПАТ ”Галичина-Авто” з задоволенням познайомлять вас з особливостями та технічними новинками автомобілів, запропонують провести пробну поїздку, допоможуть підібрати оптимальні умови при оформленні кредиту, а для мешканців Львова надати допомогу в реєстрації автомобіля в органах ДАІ.
Для корпоративних клієнтів ми пропонуємо індивідуальний підхід та гнучку систему знижок. Нашими корпоративними клієнтами є установи МВС та Служби Безпеки, великі банки і таксопарки. Нашими постійними клієнтами також є лізингові компанії та чисельні провідні підприємства України.
При автоцентрі працює магазин, де пропонується широкий вибір аксесуарів, які нададуть вашому автомобілю індивідуальність, та багато супутніх товарів, що можуть знадобитися у дорозі.
Станція технічного обслуговування, що розташована за тією ж адресою, має більш ніж тридцятирічний досвід обслуговування та ремонту автомобілів. Висока якість виконання робіт у поєднанні із використанням оригінальних запасних частин є запорукою успішної роботи на ринку всі ці роки.
Співробітники станції ретельно вивчають потреби власників автомобілів та прагнуть задовольнити потреби усіх клієнтів, які до нас звертаються.
Механіки та майстри проходять спеціальну підготовку та підвищують свою майстерність в учбових центрах України та за кордоном. Кваліфікація спеціалістів ПАТ ”Галичина-Авто” підтверджена багатьма сертифікатами та дипломами. На нашій СТО Вам запропонують широкий асортимент оригінальних запасних частин ЗАЗ, Chevrolet,KIA,OPEL,JEEP,DODGE,CHRYSLER,MERCEDES, LADA, Chery, JAC, TATA, I-VAN (в наявності та на замовлення), які регулярно поставляються на склад підприємства. Вагомою перевагою також буде кваліфікована консультація та гарантія на виконані роботи.
Ми виконуємо усі види ремонтних робіт, починаючи від заміни гальмівних колодок та масла, та закінчуючи ремонтом двигуна та АКПП!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32801235
Рік заснування
1979
Кількість працівників69 чол.
Дата реєстрації06.02.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ» присвоєно код 32801235.

Керівником підприємства «ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ» є Зінкевич Надія Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ» — м. Львів, вул. Городоцька, 282.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ» офіційний сайт: https://galychyna-avto.ukravto.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГАЛИЧИНА -АВТО, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах