ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ЮРИДИЧНА ФІРМА

Юридична назваАДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ
Фактична адреса
01021, м. Київ, вул. Інститутська, 19б, оф. 26, 29, 30
Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Острозьких, 31/33, прим. 13
Телефони

Продукція, послуги

Антикризовий менеджмент / Антимонопольне та конкурентне право /Банківське та фінансове право / Внутрішні розслідування / Державно-приватне партнерство / Захист довкілля / Інтелектуальна власність / Контроль відповідності / Корпоративне право та М&A / Кримінальне право та службові злочини / Міжнародна торгівля / Міжнародний арбітраж / Податкове право / Реструктуризація та банкрутство / Ринки капіталу та цінні папери / Судова практика / Трудове право

Інформація про компанію

Команда юридичної фірми «Гвоздій та Оберкович» користується довірою клієнтів та є визнаним лідером ринку юридичних послуг України. Ми пишаємося тим, що нас називають динамічною та ефективною юридичною фірмою. Висока якість та чітке дотримання строків виконання клієнтських запитів в поєднанні з раціональністю та практичністю рішень – є стандартом нашої роботи. Інтереси клієнтів є нашим найвищим пріоритетом.

Юридична фірма «Гвоздій та Оберкович» надає повний спектр юридичних послуг як національним, так і іноземним клієнтам у різних галузях економіки. Міжнародні та національні дослідження і рейтингові програми, які базуються на опитуванні клієнтів щодо рівня задоволеності юридичними послугами, підтверджують провідні позиції нашої фірми.

Юридична фірма «Гвоздій та Оберкович» ефективно поєднує відмінне знання і глибоке розуміння українського законодавства, багаторічну юридичну практику та беззаперечне дотримання кращих світових стандартів надання юридичних послуг.

Як правникам нам небайдужий стан та перспективи розвитку юридичної професії та адвокатської діяльності в Україні. Ми прагнемо до впровадження фундаментальних вимог довіри до професії, підвищення кваліфікації, застосування та дотримання фахових етичних норм. Юристи нашої фірми є активними учасниками Асоціації адвокатів України, Асоціації правників України. Співпраця з колегами, законотворцями та державними органами у складі профільних комітетів з питань реформування законодавства дає можливість нашим юристам брати активну участь в розробці правових інструментів та їх адаптації до міжнародних стандартів.

Філії та представництва

65012, м. Одеса, пров. Катаєва, 4, тел.: +380 48 722-37-97, тел./факс: +380 48 722-37-98
Керуючий партнер - Болдін Максим Якович

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Гвоздій та Оберкович, Юридична фірма, право, юридичні послуги
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32826752
Керівник
Чередніченко Вікторія Анатоліївна — Керуючий партнер
Рік заснування
2003
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації04.02.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ» присвоєно код 32826752.

Керівником підприємства «АДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ» є Чередніченко Вікторія Анатоліївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ» — м. Київ, вул. Острозьких, 31/33, прим. 13.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ» офіційний сайт: https://golaw.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваАДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ТОВ
Фактична адреса
01021, м. Київ, вул. Інститутська, 19б, оф. 26, 29, 30
Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Острозьких, 31/33, прим. 13
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ГВОЗДІЙ ТА ОБЕРКОВИЧ, ЮРИДИЧНА ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах