УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
14014, м. Чернігів, вул. Толстого, 154
Телефони
Керівник
Тощев Роман Володимирович
Бухгалтер
Русіна Людмила Миколаївна
Кількість працівників5 чол.
Код ЄДРПОУ32850455
Дата реєстрації04.03.2004
Дата оновлення13.09.2022

Види діяльності КВЕД

Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» присвоєно код 32850455.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» є Тощев Роман Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» — м. Чернігів, вул. Толстого, 154.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР, ПРАТ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах