СІП, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08205, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Лісова, 2
Поштова адреса
61052, м. Харків, вул. Котлова, 183
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Покровська Людмила Олександрівна — генеральний директор
Бухгалтер
Покровська Людмила Олександрівна

Продукція, послуги

Продукція: Прочищення каналізаційних і зливових мереж, промислових трубопроводів / Будівництво трубопроводів без розтину грунтів методом горизонтального направленого буріння (ГНБ) / Санація методом руйнування старого і подальшим втягуванням трубопроводу

Інформація про компанію

Одним з напрямків діяльності ТОВ «Спецінжиніринг - Постач» є безтраншейне будівництво, реконструкція та санація підземних інженерних трубопроводів у сферах житлово-комунального господарства, топливно - енергетичного комплексу, промисловості, телекомунікаційного та газового господарства. Також одним з напрямків діяльності підприємства є роботи по технічному обслуговуванню та прочистці безнапорних та напорних каналізаційих та ливевих мереж, промислових трубопроводів (стальних, чавуних, керамічних, залізобетоних, поліетиленових). Для обєктивної оцінки становища мереж та виконання вищеперерахованих робіт, фахівцями нашого підприємства засвоєн метод телевізійної діагностики інженерних трубопроводів. Для комплексного виконання робіт з безтраншейного будівництва, реконструкції та санації підземних інженерних трубопроводів, висококваліфіковані фахівці ТОВ «Спецінжиніринг - Постач» виконують комплексну розробку проєктів, що дозволяє удосконалювати інженерні рішення при розв’язанні важко виконувальних завдань.

Філії та представництва

РТ ГРУП, ТОВ, м. Алчевськ. вул. Кірова 18/1

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32869796
Рік заснування
2004
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації15.03.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СПЕЦІНЖИНІРИНГ-ПОСТАЧ, ТОВ» присвоєно код 32869796.

Керівником підприємства «СПЕЦІНЖИНІРИНГ-ПОСТАЧ, ТОВ» є Покровська Людмила Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СПЕЦІНЖИНІРИНГ-ПОСТАЧ, ТОВ» — Київська обл., м. Ірпінь, вул. Лісова, 2.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СІП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах