ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”

Контакти

Юридична адреса
25015, м. Кропивницький, просп. Університетський, 25б
Телефони
Керівник
Шевельова Алла Володимирівна
Кількість працівників29 чол.
Код ЄДРПОУ33254528
Дата реєстрації04.12.2004
Дата оновлення27.05.2023
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”» присвоєно код 33254528.

Керівником підприємства «ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”» є Шевельова Алла Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”» — м. Кропивницький, просп. Університетський, 25б.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ПІДПРИЄМСТВО ”КІРОВОГРАДПРОДМАРКЕТ” ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ”АСОЦІАЦІЯ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ БУДІВНИЦТВА ТА ТОРГІВЛІ”» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах