УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
33028, м. Рівне, майдан Просвіти, 1
Керівник, директор
Пехотін Андрій Васильович
Бухгалтер
Демчук Людмила Павлівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33724010
Кількість працівників49 чол.
Дата реєстрації09.09.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 33724010.

Керівником підприємства «УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Пехотін Андрій Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — м. Рівне, майдан Просвіти, 1.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ КОМПЛЕКСОМ, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах