НОВА-ХІМ, ТОВ

Фактична адреса
02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11 корп. ”Ж”, оф. 406
Юридична адреса
02660, м. Київ, вул. Сверстюка, 11
Телефони

Продукція, послуги

В результаті багаторічної роботи на основі сучасних технологій ТОВ «Нова-Хім» створений широкий асортимент технічних миючих засобів, які забезпечують високий рівень мийки, який відповідає сучасним вимогам ведення технологічних процесів. Технічні миючі засоби виробляються під торговими марками «Лойран», «Ексан», «Юніт», «Бджілка», «Тандем», «Супераль», а побутові миючі засоби виробляються під торговою маркою «Бджілка». Всі препарати мають сертифікати відповідності Держстандарту України і гігієнічні висновки МОЗ України.

Інформація про компанію

В даний час компанія є провідним вітчизняним виробником миючих засобів, активно розвиваючи напрямок професійної хімії для різних галузей промисловості. ТОВ «Нова-Хім» являє собою науково-виробниче підприємство, що має в своєму складі власне виробництво, сертифіковане в системі УкрСЕПРО, випробувальної лабораторії, атестована у державній метрологічній системі підприємств Мінпромполітики України. Всі препарати пройшли санітарно-епідеміологічну експертизу в інституті екогігієни і токсикології ім. Л. І. Медведя, мають сертифікати відповідності Держспоживстандарту України, кожна партія продукції супроводжується паспортом якості.
Ефективне дію препаратів, зручність у використанні, зниження енерго- і водоспоживання, економія трудовитрат - сукупність всіх цих властивостей забезпечать підприємству також і економію фінансових ресурсів. Миючі засоби мають широкий спектр дії, видаляють стійкі забруднення (мінеральні та органічні відкладення, Пригара, кіптява, сажу, іржу), працюють у воді будь-якої жорсткості і температури. Гарантом якості продукції є використання якісної сировини від провідних світових виробників і ретельний контроль на всіх етапах виробництва.

Маркетингова інформація

Торгові марки
ТМ Бджілка (Україна)
ТМ Тандем (Україна)
ТМ Лойран (Україна)

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33781739
Керівник
Ріхтер Ігор Вальтерович — директор
Рік заснування
1973
Кількість працівників26 чол.
Дата реєстрації10.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НОВА-ХІМ, ТОВ» присвоєно код 33781739.

Керівником підприємства «НОВА-ХІМ, ТОВ» є Ріхтер Ігор Вальтерович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НОВА-ХІМ, ТОВ» — м. Київ, вул. Сверстюка, 11.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НОВА-ХІМ, ТОВ» офіційний сайт: http://www.nova-him.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11 корп. ”Ж”, оф. 406
Юридична адреса
02660, м. Київ, вул. Сверстюка, 11
Телефони
Відгуки про компанію «НОВА-ХІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах