ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Контакти

Юридична адреса
09600, Київська обл., Рокитнянський р-н, смт. Рокитне, вул. Ігоря Зінича, 7
Телефони
Керівник, директор
Новохатський Олексій Васильович
Бухгалтер
Астащенко Анжела Іванівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33801147
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації28.12.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» присвоєно код 33801147.

Керівником підприємства «ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» є Новохатський Олексій Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ» — Київська обл., Рокитнянський р-н, смт. Рокитне, вул. Ігоря Зінича, 7.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПІДПРИЄМСТВО СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ ”РОКИТНЯНСЬКИЙ РИНОК” КИЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах