АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ

Юридична адреса
03040, м. Київ, просп. 40-річчя Жовтня, 70

Продукція, послуги

До Ваших послуг 270 комфортабельних номерів категорій економ - і бізнес - класу. Номери оснащені кондиціонерами, супутниковим телебаченням, телефоном з міжнародною виходом, Wi-Fi мережею з покриттям всієї території.
Готель має 4 конференц-залами, 2 ресторанами і лобі-баром.Также Ви можете скористатися додатковими послугами готелю - парковкою, безкоштовної камерою схову, тренажерним залом та іншими.

Інформація про компанію

Готель «Мир» розташована в мальовничій частині Києва, біля Голосіївського парку, в 10 хвилинах їзди від історичного центру міста. Висока якість надаваних послуг і зручна транспортна розв’язка роблять готель найбільш придатною як для ділових поїздок, так і для відпочинку.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33809001
Керівник
Дудка Леонід Анатолійович — Директор
Дата реєстрації29.05.2012
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ» присвоєно код 33809001.

Керівником підприємства «АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ» є Дудка Леонід Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ» — м. Київ, просп. 40-річчя Жовтня, 70.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ» офіційний сайт: https://hotelmir.kiev.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
03040, м. Київ, просп. 40-річчя Жовтня, 70
Відгуки про компанію «АРДЕНА, КИЇВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах