КОМПАНІЯ МАТЕК

Контакти

Юридична адреса
18023, м. Черкаси, вул. Грушевського, 97/2, к. 24
Фактична адреса
18008, м. Черкаси, вул. Луценка, 8
Керівник, директор
Мазурев Сергій Романович

Продукція, послуги

вікна металопластикові, двері металопластикові, балконні блоки, балкони та лоджії, офісні перегородки, вікна алюмінієві, двері алюмінієві, фасади та вітражі, розсувні системи, офісні алюмінієві та сантехнічні перегородки.

Інформація про компанію

Компанія «Матек» є одним з провідних виробників на ринку світлопрозорих конструкцій в Черкаській області з 2005 року. Компанія завоювала визнання клієнтів завдяки високій якості конструкцій і наданих послуг.

Компанія виготовить під замовлення стандартні і нестандартні конструкції для квартир, будинків і комерційних приміщень, враховуючи всі побажання клієнта з пвх профілю KTM, WDS (Україна), Rehau (Німеччина): вікна металопластикові, двері металопластикові, балконні блоки, балкони та лоджії, перегородки. З алюмінієвого профілю Alutech (Білорусь), Kurtoglu, Reskara (Туреччина) Ви можете замовити: вікна алюмінієві, двері алюмінієві, фасади та вітражі, розсувні системи, офісні та сантехнічні перегородки. Вироби від компанії «Матек» забезпечать надійний захист від негоди багато років, створюючи комфорт і затишок у Вашому будинку.

Компанія «Матек» пропонує взаємовигідне співробітництво для дилерів, будівельних організацій, ремонтно-будівельних бригад та роздрібних клієнтів.

Філії та представництва

Черкаська обл., М. Сміла, вул. Тельмана, 9,
центральний офіс Приват банку,
вхід навпроти магазину Дім & Сад

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

вікна металопластикові, двері металопластикові, балконні блоки, балкони та лоджії, офісні перегородки, вікна алюмінієві, двері алюмінієві, фасади та вітражі, розсувні системи, офісні алюмінієві та сантехнічні перегородки.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33828352
Рік заснування
2005
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації07.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Субота:
09:00 — 14:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАТЕК, ПП» присвоєно код 33828352.

Керівником підприємства «МАТЕК, ПП» є Мазурев Сергій Романович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАТЕК, ПП» — м. Черкаси, вул. Грушевського, 97/2, к. 24.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОМПАНІЯ МАТЕК». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах