КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”

Контакти

Юридична адреса
51931, Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Широка, 16
Телефони
Керівник, директор
Маханько Дмитро Анатолійович
Бухгалтер
Саранча Марина Вікторівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33855098
Кількість працівників930 чол.
Дата реєстрації28.11.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» присвоєно код 33855098.

Керівником підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» є Маханько Дмитро Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”» — Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Широка, 16.
Відгуки про компанію «КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”КАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКВОДОКАНАЛ” ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах