АСКО-УКРЕМ, ТОВ

Фактична адреса
03026, м. Київ, вул. Пирогівський шлях, 135
Юридична адреса
03027, Київська обл., Фастівський р-н, с. Новосілки, вул. Озерна, 20в
Поштова адреса
03026, м. Київ, вул. Пирогівський шлях, 135
Телефони

Продукція, послуги

Продукція електротехнічна

Інформація про компанію

Українська електротехнічна Корпорація АСКО-УКРЕМ є лідером на ринку якісного та доступного українському споживачеві електротехнічного обладнання у широкому асортименті низьковольтної автоматики, інсталяційної, світлотехнічної продукції.
Продукція АСКО-УКРЕМ представлена ​​на всій території України та зарекомендувала себе як якісний конкурентоспроможний продукт, ідеальний у співвідношенні ціни та якості.
Корпорація має розвинену дилерсько-дистриб’юторську мережу на території України, постійно бере участь у тендерах на постачання низьковольтного обладнання. Взаємовигідні відносини з партнерами ґрунтуються на принципах довіри, чесності та гарантії сторонами взятих на себе зобов’язань.
Покупцями продукції АСКО-УКРЕМ є великі підприємства житлово-комунального господарства, будівельного сектору, агропромислового комплексу, харчової промисловості, деревообробки, машинобудування, металургії та інших галузей народного господарства.
Вся продукція АСКО-УКРЕМ проектується та виробляється з обов’язковим дотриманням ДСТУ та міжнародних стандартів. Високий технічний рівень підтверджується відповідними сертифікатами якості, на всю продукцію поширюється гарантійний термін.
Сучасно обладнаний складський комплекс дозволяє підвищити ефективність роботи компанії, швидкість та якість обслуговування клієнтів.
Корпорація АСКО-УКРЕМ постійно розвивається та оперативно реагує на потреби та тенденції сучасного електротехнічного ринку, пропонуючи українському споживачеві нові інноваційні рішення різного ступеня технічної складності.
До кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід. Але головне - це гнучкість у роботі, професіоналізм та чесне ділове партнерство.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33880124
Керівник
Ніщук Андрій Володимирович — директор
Бухгалтер
Васильєва Катерина Леонідівна
Рік заснування
2001
Кількість працівників12 чол.
Дата реєстрації18.11.2005
Дата оновлення09.04.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 17:30
Вівторок:
08:30 — 17:30
Середа:
08:30 — 17:30
Четвер:
08:30 — 17:30
П'ятниця:
08:30 — 16:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АСКО-УКРЕМ, ТОВ» присвоєно код 33880124.

Керівником підприємства «АСКО-УКРЕМ, ТОВ» є Ніщук Андрій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АСКО-УКРЕМ, ТОВ» — Київська обл., Фастівський р-н, с. Новосілки, вул. Озерна, 20в.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АСКО-УКРЕМ, ТОВ» офіційний сайт: https://www.acko.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
03026, м. Київ, вул. Пирогівський шлях, 135
Юридична адреса
03027, Київська обл., Фастівський р-н, с. Новосілки, вул. Озерна, 20в
Поштова адреса
03026, м. Київ, вул. Пирогівський шлях, 135
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «АСКО-УКРЕМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах