ОСІРІС, ОХОРОННА КОМПАНІЯ, ПП

Фактична адреса
04071, Київ, вул. Введенська 7/9
Юридична адреса
02222, м. Київ, вул. Бальзака, 55, к. 41
Телефони

Продукція, послуги

Послуги: Охорона об’єктів всіх форм власності / Забезпечення особистої безпеки громадян, в т.ч. супроводження делегацій, турістичних груп на території України / Безпека перевезень, супроводження та експедиція цінних вантажів, паперів, валютних та інших цінностей на території України / Забезпечення безпеки проведення комерційних, культурно-масових та особистих урочистих заходів / Надання інформаційно-аналітичної, оперативної, юридичної допомоги щодо забезпечення безпеки бізнесу та особистості, розробка концепцій безпеки / Надання окремих детективних послуг / Аналіз існуючих систем безпеки, розробка методів та засобів підвищення технічного оснащення об’єктів, поставка, проектування, монтаж, обслуговування / Перевезення вантажів, оренда автотранспорту та інше.

Інформація про компанію

Осіріс - українська компанія яка пропонує широкий перелік охоронних послуг.

Компанія пропонує послуги з таких категорій:

• Охорона різних об’єктів.
• Охорона життя людини.
• Охорона і супровід вантажів.
• Забезпечення охоронних послуг на різних заходах.
• Детективні послуги.
• Проектування і впровадження охоронних систем.

При організації охорони офісу, торгових комплексів, виробничих споруд та інших об’єктів важливо знайти саме те охоронне підприємство, в якому ви будете впевнені від початку і до кінця. Професійний, ретельний підхід до організації охорони і багаторічний досвід роботи роблять компанію Осіріс одним з найбільш привабливих кандидатів.

Чому ми впевнені у високій якості і надійності нашої роботи? Одна з причин в охороні власної репутації, яка починається з уважного відбору кадрів та їх хорошою підготовкою, яка проходить під жорстким контролем з боку керівництва. Послуги охорони надають професіонали, які вже пройшли службу в правоохоронних органах або підрозділах збройних сил. Крім фізичної підготовки, окрема увага приділяється і психологічній підготовці співробітників.

Наше охоронне підприємство дорожить своїм ім’ям, ми маємо великий досвід і впевнені в своїх силах. Постійний розвиток і вдосконалення послуг що надаються дозволяє нашим клієнтам бути спокійними за безпеку об’єктів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33883633
Керівник
Мартинчук Андрій Васильович — директор
Бухгалтер
Голумбевський Валентин Петрович
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації14.02.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОСІРІС, ОХОРОННА КОМПАНІЯ, ПП» присвоєно код 33883633.

Керівником підприємства «ОСІРІС, ОХОРОННА КОМПАНІЯ, ПП» є Мартинчук Андрій Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОСІРІС, ОХОРОННА КОМПАНІЯ, ПП» — м. Київ, вул. Бальзака, 55, к. 41.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
04071, Київ, вул. Введенська 7/9
Юридична адреса
02222, м. Київ, вул. Бальзака, 55, к. 41
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ОСІРІС, ОХОРОННА КОМПАНІЯ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах