НОВАЦІЇ, ТОВ

Юридична адреса
02095, м. Київ, набережна Дніпровська, 14А, оф. 228
Телефони

Продукція, послуги

ТОВ «Новації» засноване у 2006 році та спеціалізується на розробці та впровадженні рішень на основі аналітичного, вимірювального та вакуумного обладнання, для лабораторій та виробництв, а також розробку методик відповідно до поставлених задач. Компанія є офіційним єдиним представником Malvern Panalytical (Великобританія) – аналізатори часток та дисперсних середовищ, Particle Measuring Systems (США) — системи моніторингу «чистих приміщень», лічильники часток в повітрі та рідинах, та мікробіологічного моніторингу повітря та поверхонь, Thermo Scientific (PAI - США) — портативні ІЧ та Раманівські спектрометри, Viavi Solutions Inc. (США) - портативні БлІЧ спектрометри для on-line контролю параметрів виробничих процесів та портативні БлІЧ спектрометри, Agilent Technologies (Vacuum devision США, Італія) – вакуумна техніка та компоненти.

Інформація про компанію

Новації - українська компанія яка пропонує послуги, пов’язані з аналітикою і вимірами за допомогою обладнання в різних напрямках.

Новації пропонує послуги в таких напрямках:

• Відновлення відбитків пальців.
• Глибокий аналіз документів.
• Раманівська спектроскопія.
• Аналіз форми частинок.
• Лічильники часток.
• Аналіз розміру частинок.
• Системи моніторингу чистих приміщень.

Методика аналізу може бути застосована для контролю технологічних процесів і якості продукції в алюмінієвій і харчовій промисловості, в порошковій металургії, у виробництві кераміки, абразивних матеріалів та цементів, а також для проведення досліджень в біології, медицині, екології та інших областях науки. Широкий спектр аналізованих об’єктів включає в себе: глиноземи, гідрати, боксити, порошки металів і кераміки, цементи та глини, будівельні суміші, латекси, абразивні матеріали, пігменти і порошкові фарби, какао, кава, крохмаль, борошно та інші продукти харчування, лікарські засоби , косметика, клітини і бактерії, грунт, пил ... і інші дрібнодисперсні системи, що містять частинки з розмірами від 2 до 300 мкм.

Можливості використовуваного ПО дозволяють отримувати кількісні характеристики морфометричних параметрів виділених об’єктів з отриманням великої кількості статистично представницьких даних. Виділення робочих об’єктів проводиться за характеристиками яскравості.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Malvern Panalytical (Великобританія)
Particle Measuring Systems (США)
Thermo Scientific (США)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

аналітичне, дослідницьке, загальнолабораторне обладнання, гарантійне обслуговування, сервісне обслуговування
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34184403
Керівник
Меленевський Дмитро Олександрович — Директор
Бухгалтер
Михайлова Ірина Анатоліївна
Рік заснування
2006
Дата реєстрації02.03.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НОВАЦІЇ, ТОВ» присвоєно код 34184403.

Керівником підприємства «НОВАЦІЇ, ТОВ» є Меленевський Дмитро Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НОВАЦІЇ, ТОВ» — м. Київ, набережна Дніпровська, 14А, оф. 228.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НОВАЦІЇ, ТОВ» офіційний сайт: https://novations.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
02095, м. Київ, набережна Дніпровська, 14А, оф. 228
Телефони
Відгуки про компанію «НОВАЦІЇ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах