БАНК ФОРВАРД, АТ

Контакти

Юридична адреса
01032, м. Київ, вул. Саксаганського, 105
Телефони
Керівник, директор
Караченцев Артем Юрійович — голова правління

Інформація про компанію

ПАТ «Банк Російський Стандарт» (Україна) є частиною Групи компаній «Російський Стандарт», яка займає лідируючі позиції на ринку Росії в наданні фінансових послуг, а також у створенні і розвитку торгових марок категорії «преміум».

Банк Російський Стандарт в Україну заснований в 2006 році. Основний вид діяльності Банку - роздрібне кредитування. Банк має представництва у всіх регіонах Україні і більш ніж 3700 пунктів продажів банківських продуктів і послуг в 250 населених пунктах країни. Клієнтська база налічує близько 500 000 діючих роздрібних клієнтів.

Банк співпрацює практично з усіма великими торговими мережами України, серед яких Фокстрот, Технополіс, Ельдорадо, Вікотек, Алло, Мобілочка та інші.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34186061
Кількість працівників200 чол.
Дата реєстрації06.08.2008
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БАНК ФОРВАРД, АТ» присвоєно код 34186061.

Керівником підприємства «БАНК ФОРВАРД, АТ» є Караченцев Артем Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БАНК ФОРВАРД, АТ» — м. Київ, вул. Саксаганського, 105.
Відгуки про компанію «БАНК ФОРВАРД, АТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах