ТАБІР ЕДЕЛЬВЕЙС

Контакти

Юридична адреса
77422, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, с. Ямниця, вул. Галицька, 58
E-mail
Керівник, директор
Кащишин Ярослав Володимирович — директор

Продукція, послуги

Дитячий табір у Карпатах

Інформація про компанію

ПРО ТАБІР
Табір Едельвейс один з найбільших дитячих таборів Прикарпаття, знаходиться у самому серці Карпатських гір, на висоті 754 метра над рівнем моря, в мальовничому гуцульському селі Микуличин, яке являється високогірним кліматичним курортом, розташованим у долині річки Прут. Микуличин здавна відомий своїми оздоровчими властивостями та неймовірною природою, адже знаходиться в центрі Карпатського національного природнього парку.
Микуличин межує з містом Яремче, та входить до складу Яремчанської ОТГ, з селищем є залізничне та автомобільне сполучення, вздовж села проходить автошлях Н-09 Львів-Мукачево, протягом дня курсують рейсові автобуси та потяги.
Табір розташований в центральній частині села (поблизу селищної ради), відстань до табору від автобусної станції складає 100 метрів, від залізничної станції 1200 метрів.
Ми організовуємо найдоступніший відпочинок у фінансовому плані та найцікавіше проведення літа в Карпатах.

ІНФРАСТРУКТУРА
Територія табору 1,8 гектара, комплекс розрахований на 230 відпочиваючих у зміну. Територія озеленена, в комплексі наявні всі умови для розвитку дітей, занять фізичною культурою та відпочинку:
- 4 корпуси для проживання;
- їдальня з власною кухнею;
- велика альтанка для проведення розважальних конкурсів та дискотек;
- сцена та трибуни для проведення концертів та виступів;
- накритий спортивний майданчик для єдиноборств вкритий даянгом (татамі);
- поле для гри у пляжний футбол;
- два волейбольних поля;
- настільний теніс;
- бібліотека та два зали для ведення гуртків і перегляду фільмів;
- спортивний майданчик;
- дві великі та три малі альтанки для відпочинку та розваг;
- власне альпіністське спорядження для занять туризмом.
Під час відпочинку діти безоплатно користуються спортивним, розважальним та туристичним інвентарем. На всій території табору безкоштовний Wi-Fi.

РОЗМІЩЕННЯ
Для проживання дітей є два двоповерхових цегляних та дерев’яні одноповерхові корпуси. Діти проживають в 3,4,5,6-ти місних кімнатах. Кімнати обладнані – ліжками, тумбочками, шафами, вішаками та приладами освітлення, блоки та кімнати зачиняються. Протягом зміни табір забезпечує дітей змінною постільною білизною та рушниками, засобами загальної гігієни.
Котельня табору забезпечує опалення корпусів, та цілодобове гаряче водопостачання. Санітарно-побутові умови в цегляних корпусах знаходяться на поверсі (туалети, душові кабіни, умивальники), у дерев’яних зручності знаходяться біля корпусу (туалети, душові кабіни, умивальники).

ХАРЧУВАННЯ
Харчування 5-ти разове, діти харчуються в їдальні табору. Меню щодня змінюється, їжа готується професійними кухарями, страви збалансовані, корисні та поживні, приготовані на артезіанській воді із власної свердловини.
У щоденний раціон внесені: м’ясо, м’ясні вироби, риба, молочні продукти, соки та компоти, власна випічка, свіжі фрукти та овочі, бутильована питна вода. Для підняття настрою різноманітні солодощі. Під час одноденних екскурсій та походів табір в повній мірі забезпечує дітей їжею (сандвічі, овочі, фрукти, соки, солодощі, тощо) та питною водою у пляшках. При поверненні додому діти отримують сухі пайки на зворотну дорогу.

МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
На території табору цілодобово функціонує обладнаний пункт надання медичної допомоги, в якому працюють лікар-педіатр та медична сестра.

БЕЗПЕКА
Табір цілодобово охороняється, всі будівлі та кімнати обладнані системою протипожежної безпеки, територія огороджена, всі діти застраховані. На території комплексу розташована власна котельня, артезіанська свердловина, кухня, електрогенератори.

ПРОГРАМА
Ми пропонуємо активний відпочинок: походи в гори, прогулянки унікальними місцями, екскурсійні програми, розважальні конкурси, змагання, спортивні ігри, та безліч веселих розваг. Кожен день в таборі - це цікава мандрівка у світ дивовижного та пізнавального.
Програма Едельвейсу побудована з урахуванням вікових категорій, та спрямована на розвиток емоційного інтелекту і творчих здібностей дитини.
Враховуючи вік та інтереси відпочиваючих формуються групи, кожна з яких створює свою унікальну назву, девіз та гімн, обирають свого президента. За кожною групою закріплені вихователі, які працюють та проживають поруч з дітьми і при потребі допоможуть та приділять їм увагу.
Велика увага приділяється заходам спортивно-розважального спрямування, а для прихильників активного туризму ми пропонуємо походи, екскурсії, навики орієнтування на місцевості, основи туризму та туристичні переправи.
Кожної зміни проводиться урочисте відкриття та закриття що супроводжується гуцульською ватрою, феєрверками, запальними піснями та танцями.
Щовечора проводяться дискотеки та розважальні конкурси, де переможців нагороджують призами.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

літній відпочинок дітей, дитячий оздоровчий табір дитячий табір в карпатах
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34436220
Рік заснування
2000
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації25.05.2006
Дата оновлення04.03.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕДЕЛЬВЕЙС, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» присвоєно код 34436220.

Керівником підприємства «ЕДЕЛЬВЕЙС, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» є Кащишин Ярослав Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕДЕЛЬВЕЙС, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» — Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, с. Ямниця, вул. Галицька, 58.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕДЕЛЬВЕЙС, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС, ТОВ» офіційний сайт: https://www.edelvejs.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТАБІР ЕДЕЛЬВЕЙС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах