КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
08130, Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна, 25а
E-mail
Керівник, директор
Марчик Євген Володимирович
Бухгалтер
Колесник Сергій Дмитрович

Продукція, послуги

Діяльність зв’язку

Інформація про компанію

ТОВ ”Кабельний телецентр” надає своїм абонентам можливість доступу до мережі ”Інтернет” за власними високошвидкісних каналах.
            Передача даних відбувається по оптоволоконної мережі. Дана технологія поволяет отримати абоненту по одному кабелю високошвидкісний інтернет (від 10 Мбіт / с до 1000 Мбіт / с), IP-телефонію, відеоспостереження, телеметрію, охоронно-пожежну сигналізацію.
            На стороні абонента зв’язок забезпечується за допомогою оптичного терміналу (Optikal Network Unit) до якого в квартирі підключаються компьтер, Wi-Fi роутер і т.п.
            Для підключення оптичного терміналу до комп’ютера використовується мережева карта Ethernet, що не вимагає додаткових витрат.
            Альтернативний варіант підключення до мережі інтернет відбувається по мережі кабельного телебачення (DOCSIS). Даний варіант не вимагає прокладки додаткових кабелів, крім звичайного телевізійного, який вже підключений до Вашого телевізора. Зв’язок забезпечується за допомогою кабельного модему. Даний варіант дозволяє клієнту отримати інтернет на швидкості до 16 Мбіт / с на прийом і 0,5 Мбіт / с на віддачу.
            Користувачам надається особиста сторінка (вхід з логіном / паролем) на сервері статистики, що дозволяє контролювати витрати і не виходячи з дому поповнити рахунок банківською картою.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34628276
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації26.09.2006
Дата оновлення02.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ» присвоєно код 34628276.

Керівником підприємства «КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ» є Марчик Євген Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ» — Київська обл., Бучанський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна, 25а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ» офіційний сайт: https://ktv.com.ua/ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КАБЕЛЬНИЙ ТЕЛЕЦЕНТР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах