МЕТАСТУДИЯ

Юридична назваМЕТАСТУДІЯ, ПП
Юридична адреса
21000, м. Вінниця, вул. Артинова, 29, к. 4
Телефони

Продукція, послуги

Комплексне просування бізнесу в мережі Інтернет. Інтернет маркетинг: SEO, контекстна реклама, просування в соціальних мережах, аналітика.

Інформація про компанію

Послуги вишукувань у сфері логотипів і товарних знаків (торгових марок, торговельних найменувань, знаків обслуговування) / Послуги консультантів і дизайнерів по проектуванню Web-сторінок (домашніх сторінок) для мережі Інтернет / Послуги консультантів і обслуговування інтернет-порталів (розробка, інсталяція, супровід, адміністрування) / Послуги оформлення і виготовлення рекламних брошур і ілюстративних рекламних матеріалів / Послуги оформлення рекламних матеріалів для прямої поштової розсилки / Послуги презентацій (показу, демонстрації) з використанням мультимедійних засобів / Послуги розробки Web-сайтів / Послуги розробки рекламних матеріалів з використанням комп’ютерних засобів / Послуги розробки рекламних текстів / Послуги рекламних агентств у сфері ринку споживчих товарів / Послуги рекламних агентств у сфері техніки й промисловості / Послуги рекламних агентств у сфері торгівлі через Інтернет / Послуги рекламних агентств у сфері туризму і подорожей / Послуги рекламних агентств у сфері фінансів / Послуги рекламних агентств з використанням плакатів / Послуги рекламних агентств із використанням коштів щотижневої преси / Послуги рекламних агентств із використанням коштів телебачення / Послуги рекламних агентств із власними художніми студіями

Маркетингова інформація

Торгові марки
Метастудия ТМ (Украина)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

метастудія
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34700912
Керівник
Ніколаєв Олександр Петрович — директор
Бухгалтер
Федорова Лариса Геннадіївна
Рік заснування
2006
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації01.11.2006
Дата оновлення02.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕТАСТУДІЯ, ПП» присвоєно код 34700912.

Керівником підприємства «МЕТАСТУДІЯ, ПП» є Ніколаєв Олександр Петрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕТАСТУДІЯ, ПП» — м. Вінниця, вул. Артинова, 29, к. 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МЕТАСТУДІЯ, ПП» офіційний сайт: https://metastudio.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваМЕТАСТУДІЯ, ПП
Юридична адреса
21000, м. Вінниця, вул. Артинова, 29, к. 4
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «МЕТАСТУДИЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах