ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)

Контакти

Юридична адреса
02068, м. Київ, просп. Григоренка, 3б, к. 20
Телефони
Керівник
Чирва Олександра Сергіївна
Кількість працівників1 чол.
Код ЄДРПОУ34918043
Дата реєстрації10.02.2007
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)» присвоєно код 34918043.

Керівником підприємства «ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)» є Чирва Олександра Сергіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)» — м. Київ, просп. Григоренка, 3б, к. 20.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зарегистрировано.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ЗОЛОТІЇ КУПОЛА УКРАЇНИ 45, ПІДПРИЄМСТВО ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАДЯН (РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, ПРОФСПІЛКИ)» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах