ХІМДЕКОР, ПП

Адреса
21034, м. Вінниця, вул. Шимка, 42
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ХІМДЕКОР, ПП Виробник фарби, клею, ґрунтовки в Україні. Фасадні та інтер’єрні фарби, клей ПВА, ґрунтовки та гідроізоляції, розчинники гуртом та в роздріб від виробника.

Також займаємось фасуванням та випуском під власною торговою маркою HIMDECOR наступної продукції: розчинник 646, розчинник 647, розчинник 650, сольвент, бутилацетат, крейда, гіпс, оліфа.

Інформація про компанію

Компанія ”Хімдекор” була заснована в 2007 р. За п’ять років компанія освоїла виробництво фарби, клею, ґрунтовки в Україні і у Вінниці зокрема. Основний напрямок - це виробництво фасадної, інтер’єрної фарби і клею ПВА, і ми постійно вдосконалюємо технологію виробництва, технологічну формулу для поліпшення якості, і асортимент продукції. У нас ви отримаєте дешеві ціни від виробника при покупці фарби, клею оптом.

Наше підприємство займається виробництвом воднодісперсіонних продуктів - фарб, ґрунтовок для стін, ґрунтовок для дерева, клею ПВА різної модифікації. З самого початку ми отримали хороші відгуки про якість товару, і так як ціна більш доступна в порівнянні з провідними виробниками в цій галузі, ми все більше завойовуємо симпатій у простих покупців. HIMDECOR - компанія, яка взяла високу планку за якістю і доступності продукції, і постійно прагне до розширення асортименту і визнання серед українських споживачів. Ми почали з виробництва фарби, клею ПВА і ґрунтовки в Україні, а зараз проводимо фасовки розчинників, пігментних концентратів, та ін. І плануємо в майбутньому перейти і до їх виробництва.

Для виробництва продукції TM HIMDEСOR використовується сировина провідних європейських компаній. Технологи компанії постійно вдосконалюють рецептури і технологію виробництва продукції і стежать за її якістю. Найближчим часом планується випуск акрилових лаків, акрилових емалей для дерева і металу. Продукція отримує хороші відгуки про якість від наших партнерів.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Himdecor (Україна)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

виробник фарби в україні, виробник клеею пва, виробник грунтовки, грунтовка від виробника, фарба від виробника, клей пва від виробника, фарба гуртом, клей гуртом, грунтовки гуртом, купити фарби опт, автохімія купити львів, акрилових грунтовок для захисту деревини, акрілстіролова грунтовка глибокого проникнення, алебастр купити, алкідні лаки купити, антисептики для дерева ціна, бутилацетат купити, валики львів ціна, водорозчинні лаки недорого, герметики купити, гідроізоляції львів, гіпс медичний будівельний

Про компанію

Код ЄДРПОУ34939524
Керівник
Осауленко Микола Юрійович — директор
Рік заснування
2007
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації22.02.2007
Дата оновлення03.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ХІМДЕКОР, ПП» присвоєно код 34939524.

Керівником підприємства «ХІМДЕКОР, ПП» є Осауленко Микола Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ХІМДЕКОР, ПП» — м. Вінниця, вул. Шимка, 42.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ХІМДЕКОР, ПП» офіційний сайт: https://himdecor.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
21034, м. Вінниця, вул. Шимка, 42
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ХІМДЕКОР, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах