ЕЛІТ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
01135, м. Київ, вул. Золотоустівська, 30
Телефони
Керівник, директор
Цховребадзе Отарі

Інформація про компанію

Група компаній «Еліт» включає в себе:

виробничі потужності ТОВ «Еліт»,
логістично-дистриб’юціонну компанію ТОВ «Торговий дім «Еліт».
Основна діяльність ТОВ «Торговий дім «Еліт»:

дистриб’юція продуктів харчування глибокої заморозки;
надання логістичних послуг на території України.
Компанія «Еліт» була заснована у 2003 р. Основним напрямком її діяльності є виробництво і реалізація морозива торговельної марки «Ажур». До продуктового портфелю Групи компаній «Еліт» входить морозиво та заморожені продукти ТМ «Ажур», морозиво ТМ «Троянда».
Асортимент морозива ТМ «Ажур» нараховує близько 70-ти найменувань, серед яких морозиво з класичним смаком (пломбір, ванільне та шоколадне морозиво) та багато позицій з новаторськими оригінальними рецептурами, котрі з кожним днем завойовують все більше прихильників. Звичайно, ТМ «Ажур» пропонує широкий асортимент фруктових льодів та неперевершений у літню спекотну погоду сорбет.

Асортимент морозива ТМ «Троянда» нараховує близько 40-ка найменувань – з класичними позиціями (пломбір, ванільне та шоколадне морозиво) та оригінальними пропозиціями (морозиво з топінгами, горішками, фруктовими смаками). Крім того, ТМ «Троянда» пропонує широкий асортимент тортів з морозива.

Асортимент заморожених продуктів ТМ «Ажур» замороженных продуктов – инфо предоставим дополнительно) складають заморожені фрукти та овочі, а також заморожені суміші. Загалом асортимент налічує близько 25 позицій, серед яких провідне місце займають супові та гарні суміші, ягоди та моно-овочі.

Вся продукція ТМ «Ажур» та ТМ «Троянда» виготовляється винятково згідно ДСТУ та відзначається бездоганним рівнем якості.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34965659
Дата реєстрації27.02.2007
Дата оновлення03.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕЛІТ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» присвоєно код 34965659.

Керівником підприємства «ЕЛІТ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» є Цховребадзе Отарі, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕЛІТ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» — м. Київ, вул. Золотоустівська, 30.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕЛІТ, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах