КИЇВТРАНСПАРКСЕРВІС, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Юридична адреса
01030, м. Київ, вул. Леонтовича, 6
Телефони
Керівник, директор
Олійник Владислав Володимирович
Бухгалтер
Смирнова Світлана Володимирівна

Продукція, послуги

Паркування

Інформація про компанію

Комунальне підприємство КП «Київтранспарксервіс» створене згідно з рішенням Київради від 15.03.2007 N 261/922 ”Про створення комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) ”Київтранспарксервіс”.

За період існування з 2007 року завдяки запозиченому європейському досвіду КП «Київтранспарксервіс» створило і розвинуло декілька успішних направлень в своїй діяльності. В січні 2008 року були розроблені та запроваджені перші абонементні талони на паркування. В квітні 2008 року стартував проект «Мобільне паркування», який і зараз дає можливість водіям сплачувати за паркування за допомогою мобільних телефонів. В жовтні 2008 року була введена автоматизована система сплати за паркування: на Бессарабській площі встановлений перший паркомат. Сьогодні у м. Києві їх налічується 53, більшість знаходиться в центрі міста. В майбутньому планується облаштувати всі паркувальні майданчики паркоматами. Перехід на безготівковий розрахунок за послуги паркування є невід’ємною складовою європейської культури паркування.

Основними видами діяльності підприємства сьогодні організація паркувальних майданчиків, подальше введення в дію автоматизованої системи сплати за паркування, виконання робіт по проектуванню та будівництву наземно-підземних паркінгів.

Крім того, на паркувальних майданчиках комунального підприємства працюють контролери, що надають роз’яснення водіям шодо правил паркування в м. Києві. Систематично організовується навчання персоналу, що обслуговує паркувальні майданчики для підвищення кваліфікації.

Комунальним підприємством постійно вивчається досвід європейських країн щодо впровадження інноваційних технологій в систему паркування та планується і надалі застосовувати новітні технології в організації паркувальної діяльності, а також в будівництві паркінгів

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Паркування
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35210739
Кількість працівників466 чол.
Дата реєстрації13.06.2007
Дата оновлення05.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВТРАНСПАРКСЕРВІС, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» присвоєно код 35210739.

Керівником підприємства «КИЇВТРАНСПАРКСЕРВІС, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» є Олійник Владислав Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВТРАНСПАРКСЕРВІС, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» — м. Київ, вул. Леонтовича, 6.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КИЇВТРАНСПАРКСЕРВІС, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах