БІЛІНК, ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕР

Юридична назваБІЛІНК, ТОВ
Фактична адреса
03062, м. Київ, вул. Нивська, 4г
Юридична адреса
04111, м. Київ, вул. Щербаківського, 53
Телефони

Продукція, послуги

Фото — БІЛІНК, ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕР «Bilink» являє собою сучасний інтернет-провайдер, який більше ніж 10 років спеціалізується на постачанні електронних комунікаційних послуг, а саме – цифрове телебачення та Інтернет, з використанням технології IPTV.
Абоненти«Bilink» мають доступ до понад 140 телевізійних каналів, які можна переглядати на будь-якому пристрої – SamsungSmartTV,Android, комп’ютері з операційною системою Windows чиТВ-приставці.
Компанія «Bilink» у своїй роботівикористовує актуальні та прогресивні технічні рішення. Одним з таких є підключення до мережі за допомогою оптоволоконного кабелю, швидкість передачі якого сягає до 1 Гбіт/с. Це дає змогу дивитися ТБ та відео контент без найменших затримок, грати в онлайн ігри та користуватися додатками, що потребують стабільного та високошвидкісного підключення до мережі.
Суттєвою перевагою «Bilink»є зручна система управління фінансами на особистому рахунку. Компанія надає можливість призупинити надання послуг на 30 днів, якщо в цьому виникне необхідність. Цілодобова підтримка оперативно зреагує на запит та допоможе розв’язати будь-яке питання, адже працює без свят та вихідних.
У абонента є змога брати участь у конкурсах та акціях, а також стати учасником програми лояльності, завдяки тому, що компанія комунікує з користувачами через соціальні мережі та форуми. Адже фідбек дозволяє поліпшувати якість обслуговування, розвиватись та відповідати очікуванням користувачів.

Інформація про компанію

Бажаєте мати змогу переглядати улюблені телевізійні канали на Android чи Samsung Smart TV? Тоді вам варто скористатись послугами Bilink. Це інтернет-провайдер, який пропонує цифрове телебачення та Інтернет за сучасною технологією IPTV.

Надаємо послуги ”Інтернет + Телебачення” для домашнього користування та ведення бізнесу. Ми прагнемо впроваджувати інноваційні додаткові послуги, щоб Інтернет став ще комфортнішим для Вас, наших користувачів.

Оптоволоконний кабель, який використовує наша компанія, є провідним швидкості вище 1 Гбіт/с.

У нас існує зручна система користування коштами на особистому рахунку. Щоденна тарифікація та можливість призупинення послуг на 30 днів за рік. Економити особисті кошти дозволяє бонусний рахунок.

Інтернет-провайдер Bilink забезпечить вас якісним Інтернетом!

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

білінк, київ
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35331174
Керівник
Ющенко Євгеній Іванович — директор
Кількість працівників43 чол.
Дата реєстрації24.09.2007
Дата оновлення05.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 21:00
Вівторок:
09:00 — 21:00
Середа:
09:00 — 21:00
Четвер:
09:00 — 21:00
П'ятниця:
09:00 — 21:00
Субота:
09:00 — 21:00
Неділя:
09:00 — 21:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІЛІНК, ТОВ» присвоєно код 35331174.

Керівником підприємства «БІЛІНК, ТОВ» є Ющенко Євгеній Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІЛІНК, ТОВ» — м. Київ, вул. Щербаківського, 53.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БІЛІНК, ТОВ» офіційний сайт: https://bilink.ua/ukr/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваБІЛІНК, ТОВ
Фактична адреса
03062, м. Київ, вул. Нивська, 4г
Юридична адреса
04111, м. Київ, вул. Щербаківського, 53
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «БІЛІНК, ІНТЕРНЕТ-ПРОВАЙДЕР». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах